Hockey

Hockey is een blessuregevoelige sport. Spieren en pezen krijgen veel te verduren tijdens felle sprintjes, explosieve flats- en pushbewegingen en constant wenden en keren. Gelukkig ervaren steeds meer hockeyers de voordelen van de PRO Compression Shorts. Deze compressiebroek gaat hamstring- en liesblessures tegen.

Bestel hier

In de hardloopwereld zijn de Herzog PRO Compressiekousen en tubes inmiddels niet meer weg te denken. Herzog Medical staat bekend als de grondlegger en marktleider in de Benelux op het gebied van compressie binnen de sportwereld. Zonder twijfel heb je al eens Herzog producten op het hockeyveld gezien. Zo dragen veel hockeyers de Herzog tubes onder hun scheenbeschermers.

PREVENT
PErFORM
RECOVER

LIKE A PRO

Hockey

Minder spierpijn. Hoe zit dat dan?
Kousen die het herstel bevorderen en blessures tegengaan…? Hoe werkt dat dan? De Herzog PRO Compressiekousen komen uit de medische wereld en zijn doorontwikkeld naar de behoeften van sporters. Door de relatief hoge druk verminderen de kousen de schokbelasting op de kuiten waardoor spierschade wordt voorkomen. Zo werken de kousen preventief bij kuitklachten, achillespeesproblemen en spierverrekkingen. Daarnaast wordt de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd en ervaar je als sporter minder spierpijn.

Kuit-, en achillespees- en scheenbeenklachten
In de medische wereld wordt de Therapeutische Elastische Compressiekous gebruikt voor mensen met spataderen of oedeemvorming (vochtophoping) in de benen. Zij hebben baat bij het dragen van deze kousen die het onderbeen nauw omsluiten. De ervaringen onder sporters met kuit-, achillespees- en scheenbeenklachten of een andere onderbeenblessure wijzen ook in deze richting.

Onze doeltreffers

Herzog Support compressiekous zwart

PRO Compressiekousen Oranje

54,95

Herzog Support compressiekous roze

PRO Sport Compression Shorts Zwart

74,95

Herzog Support compressiekous roze

PRO Compressietubes Blauw

44,95

Herzog Support compressiekous grijs

Recovery Gun

175,00

Herzog Support compressiekous roze

PRO Compressietubes Blauw

44,95

Herzog Support compressiekous roze

PRO Sport Compression Shorts Zwart

74,95

Bij een liesbroek is het voor mij belangrijk dat deze stevig aanvoelt en dat ik toch vrij kan bewegen. De Herzog compressiebroek biedt mij die ideale combinatie waardoor ik zonder angst voor lies- of hamstringblessures kan bewegen.”

Pieter-Jan Voerman - Schaerweijde

Go for it!