Voetballen

Haal meer uit je training met de Herzog PRO Sport Compressiekousen en Shorts.
Voorkom vermoeide benen en herstel aanzienlijk sneller na een run. Door 6 opmeetpunten een perfecte fit gegarandeerd!

Bestel hier
Voetballers spelen een groot aantal wedstrijden per jaar. Hun spelinzet vraagt veel van het lichaam: lopen, wenden, keren, afremmen, vaart maken en sprinten: allemaal acties waarbij veel van de benen wordt gevraagd. Maar daarvoor moet je wel fit zijn.

PREVENT
PErFORM
RECOVER

LIKE A PRO

De Herzog Compressie Short helpt tegen hamstring- en liesblessures

In de lange rij van meest voorkomende voetbalblessures staan kuitletsel en problemen aan de hamstrings helaas hoog genoteerd. Dankzij een volledig nieuwe ontwikkeling, nl. het aanbieden van gedoseerde compressie, kunnen veel voorkomende blessures aan kuiten- en scheenbeen en problemen aan de hamstrings worden voorkomen en het herstel bespoedigd.

Onderbeenklachten
Voetbal is een contactsport en dus ontstaan er gemakkelijk kneuzingen en zwellingen. Ook spierpijn, verkrampingen en zweepslagen komen veel voor. Het dragen van de Herzog Sport Compressiekousen werkt preventief en draagt bij aan een sneller herstel.

KNVB Toppers en hun ervaringen
Ook het Sport Medisch Centrum van de KNVB in Zeist heeft al geruime tijd bijzonder positieve ervaringen opgedaan met deze speciale kousen bij topvoetballers en scheidsrechters betaald voetbal. Diverse interlandspelers maken nu regelmatig gebruik van de Herzog Sportcompressiekousen om fit te worden, maar vooral te blijven.

De Herzog Sport Compressiekousen werden voor het eerst ingezet tijdens het EK onder de 21 jaar door de medische staf van Foppe de Haan. Nu worden ze inmiddels bij een groot aantal Betaalde Voetbal clubs gebruikt tijdens trainingen en wedstrijden. De Herzog Sport Compressiekousen helpen de verzuring tegen te gaan, kramp te bestrijden en na de inspanning het herstel te bevorderen.

Jorien ter Mors
Voetballer met de Herzog Short

Herzog Sport Compressie Shorts
Herzog PRO Sport Compression Shorts zijn in de behandeling en preventief inzetbaar bij diverse blessures aan het bovenbeen en de lies.

Hamstring- en liesblessures ontstaan door fel aanzetten, sprinten, abrupt afremmen, snel wenden en keren. Bij voetbal zitten liesblessures zelfs in de top 3 van de meest voorkomende blessures.

Met de Sport Compression Shorts van Herzog Medical is er eindelijk een oplossing! Met een gedoseerde compressie, kunnen veel van deze blessures worden voorkomen en kan het herstel worden bespoedigd. Dankzij drie opmeetpunten is deze compressiebroek exact afgestemd op de beencontour van de sporter.

  • Effectief bij hamstring- en liesblessures
  • Relatief hoge compressie
  • Optimale ondersteuning
  • Gebreid met hoogwaardige microvezels
  • Snelle afvoer van afvalstoffen

Herzog PRO Sport Compression Shorts zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en daardoor altijd passend onder de broeken van je tenue.

Onze doeltreffers

Herzog Support compressiekous zwart

PRO Compressiekousen Oranje

54,95

Herzog Support compressiekous roze

PRO Sport Compression Shorts Zwart

74,95

Herzog Support compressiekous roze

Compry Recovery PRO

995,00

Herzog Support compressiekous grijs

Recovery Gun

175,00

Herzog Support compressiekous zwart

PRO Compressiekousen Blauw

54,95

Herzog Support compressiekous roze

PRO Sport Compression Shorts Zwart

74,95

“Wij trainen elke dag en daarnaast zit ik op de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding.) Kortom ik beweeg behoorlijk veel op een dag. Ik kreeg wat bovenbeenklachten en had vaak last van ‘zware benen’ wat ervoor zorgde dat ik minder hard kon trainen en onzeker de wedstrijden inging. Nadat ik deze banden (bovenbeenkousen) besteld had, is dit bijna niet meer voorgekomen. Wanneer ik spierpijn in mijn benen heb, doe ik ze om en verdwijnt de pijn snel. Op de wedstrijddag heb ik mijn banden altijd om. Sindsdien speel ik weer hele wedstrijden en heb ik de volgende dag nergens last van!”

Loïs Schenkel - Oudemast

Voetballer

“Als profvoetballer is het belangrijk om fysiek in optimale conditie te zijn. Mede door de Compry Recovery, die ik na een zware training of wedstrijd gebruik, voel ik me goed en herstel ik beter dan wanneer ik dit niet doe. Het is heel makkelijk om te doen, we hebben er twee bij de fysio staan en ook nemen we ze mee in de bus naar een uitwedstrijd. Ik gebruik de Compry Recovery minimaal twee keer per week, maar soms ook wel twee keer op een dag!”

Radinio Balker

Professionele voetballer

RECOVERY PARTNER VAN

Wij zijn enorm trots dat wij als partner een bijdrage kunnen leveren aan de performance en het herstel van onderstaande teams

Go for it!