PRO Compressiekousen Wit

54,95

Herzog PRO Sport Compressiekousen
Last van spierpijn? Wil je hardloopblessures voor zijn? Herzog PRO Compressiekousen zijn effectief bij kuitklachten, shinsplint- en achillespeesproblemen. De kousen verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Ook zorgen de kousen voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Hierdoor herstel je sneller en heb je minder last van kramp en stijve kuiten.

Wissen

Bij het invullen van de maatapp is het belangrijk om eerst kous aan te geven, vervolgens alle velden in te vullen en op bereken te klikken.

De PRO Sportcompressiekousen van Herzog Medical leveren een relatief hoge druk met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie.
Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd.

  • Effectief bij kuitklachten, shinsplints en achillespeesproblemen
  • Sneller herstel, zowel voor-, tijdens als na de inspanning
  • Gebreid met hoogwaardige microfibres

Voor een optimale werking is het belangrijk dat de kousen en tubes perfect aansluiten. Daarom is het belangrijk om jouw benen op meerdere punten op te meten.

Preventief & Helend
Bij kuitklachten, spierverrekkingen, verkrampingen en zweepslag werken de kousen preventief en helpen bij de genezing. De schokbelasting wordt verminderd waardoor spierschade wordt voorkomen.

Medisch bewezen!
Onze producten zijn ontwikkeld vanuit wetenschappelijk onderzoek. We zijn voortdurend in gesprek met sportartsen en medici. Drs. W.O. Zimmermann (sportarts) heeft onderzoek verricht naar de werking van de Herzog kousen waarbij hij vaststelde dat de kousen een significante bijdrage leveren bij de genezing van onderbeenklachten. Ook het UMCU heeft een grootschalig gebruikersonderzoek uitgevoerd waarin de positieve effecten van de kousen naar voren komen.
Wil je meer verdieping over het werkingsmechanisme van kous?

Extra informatie

Maat

1, 2, 3, 4, 5, 6

Lengte

Kort, Lang, Extra lang

Schoenmaat

36-39, 40-44, 45-48

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “PRO Compressiekousen Wit” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *