Aanbieding!

PRO Compressiekousen Wit

54,95 49,45

Herzog PRO Sport Compressiekousen
PRO SPORT COMPRESSIE – GEMAAKT IN DUITSLAND

 • Voorkom blessures en spierpijn
 • Minder vermoeide benen na jouw training
 • Bespoedig het herstel van achillespees- en scheenbeenblessures
 • De Perfect fit dankzij 6 speciale opmeetpunten
 • 23-30 mmHG compressie

Wissen

Bij het invullen van de maatapp is het belangrijk om eerst kous aan te geven, vervolgens alle velden in te vullen en op bereken te klikken.

De PRO Sportcompressiekousen van Herzog Medical leveren een relatief hoge druk met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie.
Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd.

 • Effectief bij kuitklachten, shinsplints en achillespeesproblemen
 • Sneller herstel, zowel voor-, tijdens als na de inspanning
 • Gebreid met hoogwaardige microfibres

Voor een optimale werking is het belangrijk dat de kousen en tubes perfect aansluiten. Daarom is het belangrijk om jouw benen op meerdere punten op te meten.

Preventief & Helend
Bij kuitklachten, spierverrekkingen, verkrampingen en zweepslag werken de kousen preventief en helpen bij de genezing. De schokbelasting wordt verminderd waardoor spierschade wordt voorkomen.

Medisch bewezen!
Onze producten zijn ontwikkeld vanuit wetenschappelijk onderzoek. We zijn voortdurend in gesprek met sportartsen en medici. Drs. W.O. Zimmermann (sportarts) heeft onderzoek verricht naar de werking van de Herzog kousen waarbij hij vaststelde dat de kousen een significante bijdrage leveren bij de genezing van onderbeenklachten. Ook het UMCU heeft een grootschalig gebruikersonderzoek uitgevoerd waarin de positieve effecten van de kousen naar voren komen.
Wil je meer verdieping over het werkingsmechanisme van kous?

Extra informatie

Maat

1, 2, 3, 4, 5, 6

Lengte

Kort, Lang, Extra lang

Schoenmaat

36-39, 40-44, 45-48

Reviews

 1. Astrid (geverifieerde eigenaar)

  Heel erg blij met deze compressie kousen van Herzog. Altijd last van scheenbeenvliesontstekingen, maar deze kousen vangen alle schokken op, en nu geen last meer van. Het is zijn prijs dus echt wel waard!

Show reviews in all languages (1)

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *