PRO Compressiekousen Geel

54,95

- Maximaal compressie level (23-32 mmHG)
- De enige medisch gecertificeerde sportkous
- Voorkomt sportblessures en spierpijn
- Perfect fit dankzij 6 speciale opmeetpunten

Gratis verzending bij bestellingen vanaf 20,00

Koop twee paar PRO Compressiekousen met korting!

Andere suggesties…

  • PRO Compressiekousen – Bundel

    95,00

Herzog PRO Sport Compressiekousen Geel
De PRO kousen bieden 23-32 mmHG compressie (medisch gecertificeerd). Het is dé kous voor topprestaties en is ideaal voor de intensievere trainingsdagen. Preventief te gebruiken om blessures te voorkomen én te herstellen na je work-out. Doordat de PRO kous op 6 punten aangemeten wordt, ben jij verzekerd van de juiste maat om optimaal te genieten van een snel herstel en daarmee het beste uit jouw sportprestaties te halen!

De Herzog PRO compressiekous:
– Voorkomt spierpijn en veel voorkomende sportblessures, zoals kuitklachten, shinsplint- en achillespleesblessures. Fysiotherapeuten en sportartsen raden Herzog kousen aan voor blessurepreventie.
– Zorgt voor een sneller herstel van onderbeenblessures. De kous kan dus ook ingezet worden bij blessurebehandeling.
– Zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen, waardoor jij minder vermoeide benen hebt na je training en herstelt als een PRO.

 

Materiaal en wasvoorschriften

✔ Gebreid met hoogwaardige microfibres
✔ Platte naden
✔ Kleurecht door gebruik van gekleurde garen
✔ 72% polyamide, 26% elasthan, 2% polyester
✔ Wassen op max 40ºC, zonder wasverzachter
✔ Niet geschikt voor de droger

Ideaal voor deze sporten

De Herzog PRO Compressiekousen zijn geschikt voor allerlei sporten. Denk aan hardlopen, voetballen, korfballen, tennissen, schaatsen, skiën, basketbal, volleybal, hockey, trailrunning, triathlon, wielrennen, atletiek, turnen en wandelen.

Herzog Medical Pro Socks

Uniek maatsysteem

Voor de optimale compressiewerking is het van groot belang dat je kousen een perfecte pasvorm hebben. Een ranke marathonloper met schoenmaat 39 heeft immers totaal andere contouren dan een gespierde sprinter met dezelfde schoenmaat. Herzog Medical heeft daarom een uniek maatsysteem en een assortiment dat uit maar liefst 54 confectiematen bestaat.

Werking

De Herzog PRO Sport Compressiekousen hebben op drie manieren een gunstige werking vóór-, tijdens- en na sportbeoefening: Blessurepreventie, inzetbaar bij blessurebehandeling en herstel- & prestatiebevorderend.

Compressie details

• Drukklasse 2
• 23-32 mmHG compressie
• Compressiekousen met afnemend drukverloop vanaf enkel tot de knie

 “Ik gebruik de kousen vooral tijdens het reizen, omdat het heel erg fijn is om dan wat compressie te hebben. Zeker in het vliegtuig of bij een lange autorit, krijg je toch soms dikke voeten en dat heb je met de Herzog-kousen aan niet. Bovendien zitten ze fijn en comfortabel, wat natuurlijk ook heel belangrijk is als je ze zo lang draagt.”

Lucinda Brand, prof wielrenster Baloise Trek Lions