Herstellen met compressie

Wist jij al dat Herzog compressiekousen spiervermoeidheid verminderen en de verwijdering van afvalstoffen bevorderen? Dit zorgt ervoor dat je een sneller herstel van jouw inspanningen ervaart. Door onze compressiekousen te dragen na het trainen en/of de dag na een zware training voorkom je zwelling in jouw benen en prestatieverlies bij je volgende training en/of wedstrijd.

Bestel hier
Ervaar energieke benen na fysieke inspanningen of lang zitten! Minder pijnlijke benen en een sneller herstel na een training of van een blessure. Ideaal om direct na inspanning te dragen, dankzij het optimale draagcomfort.

PREVENT
PErFORM
RECOVER

LIKE A PRO

Sunday recovery mode

Voordelen van Compressie Recovery socks

Zorgt voor sneller herstel
Versnel het herstelproces van blessures als scheenbeenirritatie, kuit en achillespees door de Herzog Compresiekousen te dragen. Door een verbetering van de afvoer van bloed en vocht zal jouw herstel worden versneld.

Perfecte draagcomfort
Door de perfect fit voelen de kousen zacht en comfortabel aan. Hierdoor ervaar je geen ongemak van het versterkende en stevige gevoel dat de compressie op jouw benen geeft.

Ervaar minder spierpijn
Herzog Compressiekousen verminderen spierpijn en spiervermoeidheid. Zo kun je elke training en/of wedstrijd weer fit van start.

Bewezen effectief

Uit recent Australisch onderzoek is nu gebleken dat het ‘verminderen van spiervermoeidheid sterk afhankelijk is van de snelle afvoer van vocht en afvalstoffen uit het spierweefsel’.

De onderzoekers lieten twee groepen hardlopers twee weken voordat ze een marathon liepen een maximale inspanningstest doen (tot maximale uitputting). Eén groep droeg direct na de marathon 48 uur lang compressiekousen met genoemde relatief hoge druk, zowel overdag als ’s nachts. De andere groep droeg ‘placebo kousen’ met zeer weinig compressie.

Twee weken na de marathon werd door beide groepen opnieuw een maximale inspanningstest uitgevoerd. De groep met de placebo kousen presteerde 3.4% slechter dan twee weken voor de marathon, de groep die wel echte compressiekousen droeg deed het aanzienlijk beter: twee weken na hun marathon presteerden de lopers zelfs 2,6% beter dan twee weken voor de marathon.

Herstellen op de bank met herzog medical

Herstel met deze producten:

  • Recovery Gun

    175,00
  • Compry Recovery

    695,00
  • Compry Recovery PRO

    995,00

RECOVERY MODE ON!