Fitness

Fitness is een van de meest populaire sporten in Nederland. Leer hoe je overbelasting tijdens fitness voorkomt en versnel je herstel na intensieve work-outs met de Herzog PRO Compressiekousen. 
Maximaliseer je krachttrainingen voor de beste resultaten!

Bestel hier

Fitness is een van de meest geliefde sporten in Nederland, vooral in de context van sportschooltrainingen. Elke sporter die de sportschool betreedt, heeft verschillende doelen voor ogen. Sommigen streven naar kracht en spiermassa, terwijl anderen hun conditie willen verbeteren en vet willen verbranden. Ondanks deze diversiteit delen alle sporters één gemeenschappelijk doel: hun doel zo snel en efficiënt mogelijk bereiken zonder door blessures uitgeschakeld te worden.

PREVENT
PErFORM
RECOVER

LIKE A PRO

Crossfit

Een benadering die cardio en kracht combineert is Crossfit. Het is een unieke vorm van fitness die diverse aspecten van sport integreert. Van gewichtheffen en powerlifting tot atletiek en turnen, Crossfit richt zich op het versterken van het volledige lichaam. De trainingen zijn intensief, vaak bestaande uit een vast aantal herhalingen van oefeningen die zo snel mogelijk moeten worden voltooid.

De intensiteit van Crossfit brengt echter ook het risico op blessures met zich mee. Het is daarom essentieel om de trainingsintensiteit geleidelijk op te bouwen en je lichaam goed te verzorgen.

Dame op loopband
Man doet lunges op box

Hyrox

Hyrox is een spannende crossfitcompetitie die de populaire disciplines van hardlopen en fitness combineert. Tijdens dit evenement voltooien deelnemers acht uitdagende fitnessoefeningen, afgewisseld met een kilometer rennen, alles om zo snel mogelijk de finish te bereiken.

Dit unieke concept trekt een breed publiek aan, van beginners tot ervaren atleten, die allen competitie en uitdaging vinden op hun eigen niveau. Hierdoor groeit de populariteit van Hyrox gestaag.

Op de dag van het evenement streven deelnemers naar hun beste prestaties. Hard trainen als voorbereiding is hiervoor essentieel. Het intensieve hardlopen kan echter leiden tot onderbeenklachten die de voorbereiding kunnen verstoren. Daarom zie je steeds vaker compressiekousen op Hyrox-evenementen, omdat ze helpen bij het verminderen van bijvoorbeeld shin splints en andere kuitklachten. Daarnaast zorgen ze voor een beter herstel waardoor je nog beter kunt voorbereiden op het grote moment.

 

 

Blessurevrij sporten met compressie

Bij de intensieve inspanningen die veel het lichaam vragen, kun je best wat ondersteuning gebruiken. Overbelqsting en blessures kunnen altijd op de loer liggen.

Herzog Compressiekousen zijn perfect voor het voorkomen of verminderen van typische sportblessures. Door het schokdempende effect van de kousen wordt spierschade voorkomen en spierpijn tegengegaan. Bovendien zorgen ze voor een betere doorbloeding, waardoor je sneller herstelt na je training.

✔ Werken preventief en helend
✔ Voorkomen spierschade en spierpijn
✔ Zorgen voor een betere doorbloeding
✔ Geven je herstel een boost

2 korfballers doen een boxjump

Toepassingen Herzog compressie

✔ Blessurepreventie en -herstel in de (top)sport

Zowel bij hoge- als medium intensiteit sporten zoals handbal, hardlopen, atletiek, voetbal, tennis, wandelen en nog veel meer.

✔ Voorkomen van spierpijn

Geen vermoeide benen na je training door een optimale bloedcirculatie. Geef je herstel een boost!

✔ Meer comfort tijdens je dagelijkse activiteiten

Frisse benen tijdens je reis of dagelijkse routine dankzij een betere bloedcirculatie.

Ruim 700.000 blije en tevreden Herzog gebruikers gingen jou voor

• 84% ervaart minder blessures • 78% geeft aan sneller te herstellen • 71% draagt de kousen preventief • 97% beveelt de Herzog kousen aan

ONZE FITNESS TOPPERS

Herzog Support compressiekous zwart

PRO Compressiekousen Zwart

54,95

Recovery Gun

175,00

Herzog Support compressiekous grijs

PRO Sport Compression Armsleeves Zwart

44,95

PRO Sport Compression Shorts Wit

74,95

Go for it!