Fitte benen na een lange werkdag in de zorg

Heb jij tijdens of na het werk vaak last van zware benen of vermoeide voeten? Met Herzog PRO Sport Compressiekousen ga je elke dag met frisse benen naar het werk.

De voordelenZorgpersoneel

Lange dagen, waarbij je constant moet staan en lopen vragen veel van het lichaam. Waarschijnlijk herken je het wel…aan het einde van je werkdag heb je vermoeide benen, branderige voeten of je houdt wellicht zelfs wat vocht vast rond je enkels. Met Herzog Compressiekousen voorkom je deze ongemakken.

PREVENT
PErFORM
RECOVER

LIKE A PRO

De Herzog sokken die jouw kantoorbaan ondersteunen

Compressiekousen voor elke werkdag

Compressiekousen zijn toch alleen voor oudere mensen? Niks is minder waar! De kousen van Herzog zijn geschikt voor iedereen. Bovendien wil het oog ook wat: de compressiekousen van Herzog kousen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Waarom zijn de kousen van Herzog zo nuttig tijdens een kantoordag waarbij je veel zit en weinig beweegt? Wanneer je langdurig zit, vindt er geen optimale bloedcirculatie plaats. Hierdoor kan het zijn dat je wat vocht vasthoudt in je voeten en benen. Herzog kousen verbeteren de bloedcirculatie doordat ze een afnemend drukverloop hebben van de enkel naar de knie. De kousen voorkomen vochtophoping rond de enkels en geven de hele dag verlichting in je voeten en benen. De kousen zijn ontworpen met strikte medische- en technische specificaties om de perfecte pasvorm en het ideale compressieniveau te garanderen.

Afspraak maken

We komen graag compressiekousen aanmeten bij jou en je collega’s op de afdeling. Laat hier je gegevens achter, dan nemen we contact met je op!

 

‘de kleine lettertjes’:
– Vanaf 10 werknemers
– Ma t/m vr tussen 10:00u-15:00u

 

De positieve effecten van Herzog kousen

Of je nou uren achter je bureau zit of meerdere uren per dag op de been bent: Herzog kousen verbeteren de doorbloeding. Wat voegen Herzog kousen toe aan jouw werkdag?

  • Frisse benen na langdurig zitten of staan
  • Minder vermoeide spieren
  • Geen opgezette benen of voeten
  • Verbeterde doorbloeding in je benen
  • Geen rusteloze benen
  • Nooit meer koude voeten

Ruim 700.000 blije en tevreden Herzog gebruikers gingen jou voor

• 84% ervaart minder blessures • 78% geeft aan sneller te herstellen • 71% draagt de kousen preventief • 97% beveelt de Herzog kousen aan

Onze hardwerkende kousen

Herzog Support compressiekous zwart

PRO Compressiekousen Roze

54,95

PRO Compressiekousen Zwart

54,95

Herzog Support compressiekous grijs

Support Compressiekous Grijs

44,95

Support Compressiekous Blauw

44,95

Go for it!