Compry Recovery

695,00

VERSNEL JE HERSTEL

- Led display
- 3 programma's en 1 auto programma
- Handmatige modus
- 4 druk levels
- Gaat automatisch uit na 15 minutes
- Afstandsbediening
- Compressie 60 - 220 Hg
- Volt 220 – 240
- Gewicht 4.6 Kg

Direct leverbaar

Compry Recovery

De Compry Recovery is perfect om mee op pad te nemen. De vier verschillende compressiekamers geven de juiste hoeveelheid compressie op elk deel van je benen. Combineer dit met de vier verschillende compressiesterktes om uit te kiezen en vier soorten programma’s, je gaat nergens meer heen zonder de Compry Recovery.

Het systeem wordt geleverd met een paar benen in maat Medium of Large. Als je < 1,65 m bent, raden we aan om de Medium te kopen. Als je > 1,65 m bent of lange benen hebt, neem dan de Large. Het is ook mogelijk om een ​​tweede set benen te kopen.

Het systeem wordt geleverd met een handige tas om de Compry Recovery mee te nemen en een afstandsbediening inclusief 2 AAA-batterijen

Herzog Medical Pro Socks

Uniek maatsysteem

Voor de optimale compressiewerking is het van groot belang dat je shorts een perfecte pasvorm heeft. Een ranke marathonloper  heeft immers totaal andere contouren dan een gespierde sprinter. Herzog Medical heeft daarom een uniek maatsysteem en een assortiment dat uit 6 confectiematen bestaat. 

Werking

Voor veel sporters zijn lies- en hamstringblessures helaas geen onbekende. De unieke Herzog PRO sport compressieshorts helpen lies- en bovenbeenblessures te voorkomen dankzij de perfecte pasvorm en medische compressie. Deze perfecte pasvorm en medische compressie zijn te danken aan de drie opmeetpunten waardoor de broek afgestemd is op de individuele beencontour van de sporter.

Compressie details

• 13-20 mmHG compressie
• Compressie short met afnemend drukverloop van boven de knie tot onder de bil

”De Herzog sportcompressiekousen dragen effectief bij het voorkomen van onderbeenklachten, zo krijg ik teruggekoppeld van veel topsporters.”

Prof. dr. F.J.G. Backx. Sportarts