Compry Recovery

695,00

VERSNEL JE HERSTEL

- Led display
- 3 programma's en 1 autoprogramma
- Handmatige modus
- 4 druklevels
- Gaat automatisch uit na 15 minuten
- Afstandsbediening
- Compressie 60 - 220 Hg
- Volt 220 – 240
- Gewicht 4.6 Kg

Direct leverbaar

Compry Recovery

De Compry Recovery is perfect om mee op pad te nemen. De vier verschillende compressiekamers geven de juiste hoeveelheid compressie op elk deel van je benen. Combineer dit met de vier verschillende compressiesterktes om uit te kiezen en vier soorten programma’s, je gaat nergens meer heen zonder de Compry Recovery.

Het systeem wordt geleverd met een paar benen in maat Medium of Large. Als je < 1,65 m bent, raden we aan om de Medium te kopen. Als je > 1,65 m bent of lange benen hebt, neem dan de Large. Het is ook mogelijk om een ​​tweede set benen te kopen.

Het systeem wordt geleverd met een handige tas om de Compry Recovery mee te nemen en een afstandsbediening inclusief 2 AAA-batterijen

Herzog Medical Pro Socks

Compry Recovery testen?

We begrijpen dat de aanschaf van een Compry Recovery best een investering is. Ben je benieuwd hoe het massagesysteem bevalt en wil je het systeem enkel gedurende een specifieke periode gebruiken? Bijvoorbeeld in voorbereiding op een groot sportevent, tijdens je trainingsstage of in een trainingsblok richting een marathon. Dat kan! De huurprijs bedraagt €60,- excl. BTW per week.

Wanneer je het systeem na afloop van de huurperiode besluit aan te schaffen, dan hoef je alleen het aankoopbedrag te betalen en komt de huurprijs te vervallen.

Prof renners gebruiken Compry Recovery

Professionele wielerteams als Lidl-Trek, Team DSM-Firmenich PostNL, Baloise Trek Lions en SD Worx nemen hun eigen Compry Recovery systemen mee op trainingskampen en koersen. Ze gebruiken het systeem om onderweg een diepe weefselmassage te krijgen en dragen daarnaast Herzog PRO Compressiekousen om zo snel mogelijk hersteld te zijn voor de volgende inspanning.

Voordelen Compry Recovery

• Je eigen persoonlijke masseur
• Compact en draagbaar
• Diverse massageprogramma’s
• Meerdere compressieniveaus: de compressie is in stappen van 10 mmHG op te bouwen, zodat je de ideale druk voor jouw benen kunt instellen.
• Versnelt het spierherstel
• Verlicht spierpijn
• Vermindert spiervermoeidheid
• Verbetert sportprestaties
• Maximaal herstel tussen trainingen en wedstrijden

“Sinds mijn periode als bondscoach schaatsen van het Canadese Team tijdens de Olympische Spelen in Vancouver 2010, ben ik bekend met Compry Recovery. We loved it! In mijn vak als Arts voor de Topsport zie ik zeker het nut en voordeel van het gebruik van pneumatische compressie. In vele sporten wordt “de broek” gebruikt ter ondersteuning van het herstel. Vele sporters hebben hier baat bij en zijn super enthousiast.”

Ingrid Paul, Arts voor de Topsport en MSK-arts bij AZ Alkmaar