Comfortabel reizen met compressiekousen

Kom fit aan op je bestemming! De slimme reiziger draagt compressiekousen. Hiermee voorkom je opgezwollen voeten en reizigerstrombose tijdens je reis. Na een lange vlucht ervaart 60% van de reizigers met compressiekousen minder pijn en opgezwollen voeten.

Bestel hier

Of het nu gaat om een korte vlucht of een lange auto reis. Op het moment dat je gaat reizen zal je lang achter elkaar stil moeten zitten. Je beweegt minder dan normaal en je lijf zal hier op reageren. De doorbloeding komt stil te liggen en je voeten kunnen koud aan voelen en misschien wel opzwellen. Gelukkig helpen de Herzog Compressiekousen om je reis een stuk aangenamer te maken.

PREVENT
PErFORM
RECOVER

LIKE A PRO

Voordelen van Herzog Compressiekousen tijdens het reizen

Geen opgezwollen voeten meer
Herzog Compressiekousen zorgen voor een optimale bloedcirculatie en maximale zuurstofcapaciteit naar de spieren in je benen. Dit helpt bij het voorkomen van opzwelling van je voeten.

Voorkom reizigerstrombose
De Compressiesokken werken preventief tegen reizigerstrombose. Het risico op reizigerstrombose op lange vluchten is 18,75 keer kleiner wanneer je compressiesokken draagt. Maar ook tijdens korte vluchten kan een paar compressiekousen het verschil maken.

Warmere voeten
Tijdens een vlucht of trein/bus/auto reis kan het door de airco best koud worden. Als blijkt dat je doorbloeding niet optimaal is wegens het lange stilzitten kunnen jouw voeten nog kouder worden. Compressiekousen zorgen ervoor dat je bloedsomloop gestimuleerd blijft en je voeten genoeg zuurstof toegevoerd krijgen om zichzelf op te warmen.

Waarom zijn compressiesokken ideaal voor reizigers?

Herzog Compressiekousen zorgen er voor dat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Wanneer je lang achter elkaar moet zitten, denk aan een vliegreis, maar ook auto- of treinrit, kun je opgezwollen voeten en enkels krijgen. Hierdoor kun je een vermoeid gevoel in je benen krijgen, waardoor je bij aankomst op je bestemming misschien eerst een paar uur wil gaan liggen/zitten. In het ergste geval kan het lange stilzitten zelfs reizigerstrombose veroorzaken. 

Door de compressie in de Herzog Compressiekousen wordt de bloedsomloop in je benen gestimuleert. Dit zorgt ervoor dat je benen en voeten de benodigde zuurstof blijven krijgen en je benen minder zwaar zullen aanvoelen bij aankomst. De kans op de eerder genoemde reizigerstrombose neemt door het dragen van Herzog Compressiekousen af.

Herstellen op de bank met herzog medical

Go for it!