Support Compressiekous Zwart

39,95

- Medium compressie level
- Perfect fit dankzij 3 opmeetpunten
- Ideaal voor dagelijks gebruik
- Houd je benen fris

Herzog Support Compressiekousen
De Support kousen bieden 23-28 mmHG compressie. Ze zijn ideaal voor de wat lichtere trainingsdagen, zoals bij het wandelen of joggen. De Support kousen zijn perfect voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld tijdens lange (staande of zittende) werkdagen of bij het reizen.

De Herzog Support compressiekous:
– Voorkomt spierpijn en blessures
– Houdt je benen fris tijdens lange (werk)dagen
– Zorgt voor minder vermoeide benen na je training
– Is super comfortabel door het gepolsterde voetbed

Materiaal en wasvoorschriften

✔ Gebreid met hoogwaardige microvezels
✔ Voetbed met polstering
✔ 75% Nylon, 25% Lycra
✔ Wassen op max 40ºC, zonder wasverzachter
✔ Niet geschikt voor de droger

Waarom Support of PRO?

De Support kous heeft een lager compressieniveau dan de PRO kous. De Support biedt perfecte ondersteuning tijdens low-impact trainingen en is perfect voor het dagelijks gebruik bij herstel, werk en reizen. De PRO kous is voor sporters die de maximale compressietechnologie van Herzog willen ervaren.

Meer weten?

Wanneer draag je de Support kousen?

Sporten
De Support kous is ideaal voor trainingsdagen waarbij de trainingsintensiteit net wat lager ligt. Denk aan een rondje joggen, wandelen, hiken of een mountainbikerit. Voor de hardloper die een rustige duurloop doet, waarbij de schokbelasting automatische lager ligt dan bij een training op hogere snelheid, biedt de Support kous meer dan voldoende compressie.

Dagelijks
Ook wanneer je lang staat, reist of aan je bureaustoel zit, is de Support kous ideaal. Heb jij aan het einde van een lange dag wel eens de afdruk van je sok in je been? Dat betekent dat je bloedcirculatie die dag niet optimaal was. Met de Support kous stimuleer je je bloedcirculatie en ga je elke dag met frisse benen op pad!

Herzog Medical Pro Socks

Uniek maatsysteem

Bij Herzog weten ze dat ieder mens unieke kuitcontouren heeft. Een ideaal compressieverloop kun je nooit garanderen op basis van alleen een schoenmaat of kuitomvang. Daarom werkt Herzog met een maatsysteem waarbij het been op verschillende punten wordt opgemeten.

Werking

De Herzog Support kous is allround inzetbaar. De kous ondersteunt de bloedcirculatie en de veneuze terugvloed richting het hart. Hierdoor vindt een optimale afvoer van melkzuur en koolzuurgas plaats. De Support kous biedt jou extra ondersteuning tijdens het sporten, wandelen, reizen en langdurig staan.

Compressie details

• Drukklasse 2
• 23-28 mmHG compressie
• Gedoseerde compressie
• Compressiekousen met afnemend drukverloop vanaf enkel tot de knie
• Anatomische pasvorm met een linker- en rechtervoet

Ik draag mijn Support kousen elke dag. Op de piste, tijdens lange autoritten en na afloop van mijn training. Het is een kous met een fijn compressieverloop en een heerlijk voetbed. En het fijnste: ik ervaar nooit meer het gevoel van ‘zware benen’ wanneer ik mijn skischoenen uittrek!

Elle Base – Professionele alpine skiester