Herzog Support Socks – The new generation

Dé compressiekous voor iedereen die wel wat extra ondersteuning kan gebruiken

De nieuwe Support kous is ideaal voor lichte trainingsdagen, trekt gemakkelijk aan en is verkrijgbaar in 4 fijne kleuren. Of je nu gaat joggen, wandelen of uren achtereen staat… de Support kous gaat vermoeide benen tegen! Daar waar de PRO kous bedoelt is voor maximale inspanningen, is de Support lijn perfect voor de wat wat minder intensieve trainingsdagen. Ook biedt deze allround compressiekous de ideale support tijdens lange kantoor- of reisdagen.

PREVENT
PERFORM
RECOVER

LIKE A PRO

Het verschil tussen onze PRO & SUPPORT kous

Zowel de Herzog PRO, als de Herzog Support kous hebben een afnemende drukverloop van de enkel naar de knie en zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De technische aspecten en medische achtergrond van de PRO serie zijn dan ook verwerkt in de Support kous. Benieuwd waar het verschil zit?

Support Compressiekousen Grijs/Blauw

SUPPORT Compressie

Jouw dagelijkse ondersteuning

  Low-impact workouts & dagelijks gebruik

3 opmeetpunten

 • Medium compressie (23-28 mmHg)
 • Voor lichte trainingsdagen
 • Optimale bloedcirculatie
 • Tegengaan van vermoeide benen
 • Minder spierpijn, sneller herstel na training
 • Gepolsterde voet voor ultiem comfort
 • Gemakkelijk aan te trekken

SHOP DE SUPPORT KOUS:

44,95

PRO Compressie

De kous voor topprestaties

  Medium- & High-impact workouts

6 opmeetpunten

 • Maximale compressie (23-32 mmHg)
 • Voor intensieve trainingsdagen
 • Blessurepreventie en optimale bloedcirculatie
 • Blessurebehandeling: significante verbetering van klachten (wetenschappelijk bewezen)
 • Minder spierpijn, sneller herstel na training
 • Medisch keurmerk (MDR)

SHOP DE PRO KOUS:

46,50

Welke compressiekous past bij jou?

PRO kous – Sporten met hoge intensiteit

De PRO kous is speciaal voor de sporter die veel van zijn lichaam vraagt en te maken heeft met een hoge schokbelasting op de onderbenen. Tijdens het hardlopen, explosieve (bal)sporten, sprongbewegingen, sprinten en fel aanzetten krijgen jouw kuiten, achillespezen en schenen veel te verduren. Bij dit soort ‘high intensity’ sporten is de PRO kous ideaal. De PRO compressiekous wordt door fysiotherapeuten en sportartsen aangeraden in de blessurepreventie en behandeling van diverse blessures aan het onderbeen.

De PRO kous levert meer compressie (30 mmHg op enkelniveau) dan de Support kous (25 mmHg op enkelniveau). Zo geef je jouw bloedsomsloop een maximale boost. Sporters die optimaal willen proviteren van de compressietechnologie van Herzog kiezen doorgaans voor de PRO serie.

Herstellen op de bank met herzog medical

Support kous – Dagelijks gebruik

De Support kous is ideaal voor trainingsdagen waarbij de trainingsintensiteit en/of de schokbelasting net wat lager ligt. De Support kous biedt de perfecte ondersteuning wanneer je je lichaam wat minder intensief belast. Denk bijvoorbeeld aan een rondje joggen, wandelen, hiken of een mountainbikerit. Voor de hardloper die een rustige doorloop doet, waarbij de schokbelasting automatische lager ligt dan bij een tempotraining met hogere snelheid, biedt de Support kous meer dan voldoende compressie.

De Support kous heeft een voetbed met een heel hoog draagcomfort. Doordat de kous is gebreid met premium garen waarbij de hiel en de bal van de voet gepolsterd zijn, kun je deze compressiekous uren achtereen dragen. Of je nu aan je bureau, in de auto of in het vliegtuig zit: met de Support kousen van Herzog reken je af met vermoeide benen of gezwollen voeten.

Wanneer je de Herzog compressietechnologie maximaal wil ervaren, kies je voor de PRO serie. Wanneer medium compressie voor jou voldoende is en je veel waarde hecht aan een ergonomisch en gepolsterd voetbed, kun je het beste gaan voor onze Support serie.

Voor welke compressiekous ga jij?

Herzog Support compressiekous zwart

Support Compressiekous Zwart

44,95

Herzog Support compressiekous grijs

Support Compressiekous Grijs

44,95

Pro Compressiekousen geel

PRO Compressiekousen Geel

46,50

PRO Compressiekousen Blauw

46,50

Prevent. Perform. Recover.