Recovery Gun

149,95

✔ Reduceert spierpijn
✔ Stimuleert de bloedcirculatie
✔ Masseert spierknopen los
✔ Activeert je spieren

Op voorraad

Fanatieke sporters kampen vaak met stijve kuiten, spierknopen of vermoeidheid. De Herzog PRO Recovery Gun is ideaal om spieren los te masseren en het herstel te bevorderen. De gun is toepasbaar op verschillende spiergroepen en stimuleert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen na de inspanning sneller worden afgevoerd. Door middel van vibraties wordt de bloedtoevoer naar een specifiek gebied verhoogd waardoor spierspanning afneemt. De snelle trillingen en de keuze uit 6 verschillende opzetkoppen zorgen ervoor dat de Herzog PRO Recovery Gun diep en effectief in je spieren doordringt. Door het compacte formaat en het handige handvat kom je bovendien gemakkelijk bij lastige plekken zoals rug en schouders.

✔ 6 verschillende massagekoppen
✔ 7 uur batterijduur
✔ Zeer stille motor (45-60 dB)
✔ Krachtige, stille motor trillingen (1800-3600 RPM)
✔ Lichtgewicht
✔ Korte oplaadduur

Ideaal voor

De Herzog Massage gun geschikt voor alle type sporters. Denk aan hardlopen, voetballen, korfballen, tennissen, schaatsen, skiën, basketbal, volleybal, hockey, trailrunning, triathlon, wielrennen, en atletiek. Met de massage gun geef je jouw spieren de perfecte directe massage.

Herzog Medical Pro Socks

Wat andere zeggen over de Massage gun

Na een lange wandeling of een flink aantal km op de gravelbike is het fijn om de benen te masseren, zodat de afvalstoffen snel worden afgevoerd.
Omdat ik vertrouwen heb in de producten van Herzog, ik heb de Pro Compressie kousen, durf ik het aan om ook de Massage Gun te kopen. Er worden veel massage apparaten aangeboden, de meeste voldoen niet.
In de Gun van Herzog heb ik vertrouwen, omdat de producten die ik heb van zeer hoge kwaliteit zijn en de service is ook perfect.
– Gerrit
”De Herzog sportcompressiekousen dragen effectief bij het voorkomen van onderbeenklachten, zo krijg ik teruggekoppeld van veel topsporters.”

Prof. dr. F.J.G. Backx. Sportarts