PRO Compressietubes Zwart

44,95

- Maximaal compressie level (23-32 mmHG)
- Onze medisch gecertificeerde sportkous, zonder voetstuk
- Voorkomt sportblessures en spierpijn
- Perfect fit dankzij 5 speciale opmeetpunten

Je bestelling wordt nu gratis verzonden. Ga naar Checkout

Herzog PRO Sport Compressietubes
De PRO tubes bieden 23-32 mmHG compressie (medisch gecertificeerd). Ze kunnen gebruikt worden tijdens allerlei sporten, kunnen preventief gebruikt worden om blessures te voorkomen én zorgen ervoor dat je sneller herstelt wanneer je deze tijdens je training draagt.
De compressietubes zijn bijna gelijk aan de PRO kousen, maar hebben in tegenstelling tot deze, geen voetstuk.  Daardoor hebben de tubes 5 opmeetpunten, waardoor jij verzekerd bent van de juiste maat om optimaal te genieten van een snel herstel en daarmee het beste uit jouw sportprestaties te halen!

De Herzog PRO compressietubes:
– Draag je alleen tijdens een activiteit.
– Voorkomen spierpijn en veel voorkomende sportblessures, zoals achillesplees- en scheenbeenblessures.
– Zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen, waardoor jij minder vermoeide benen hebt na je training en herstelt als een PRO.

Materiaal en wasvoorschriften

✔ Gebreid met hoogwaardige microfibres
✔ Platte naden
✔ Kleurecht door gebruik van gekleurde garen
✔ 72% polyamide, 26% elasthan, 2% polyester
✔ Wassen op max 40ºC, zonder wasverzachter
✔ Niet geschikt voor de droger

Ideaal voor deze sporten

De Herzog PRO Compressie tubes zijn geschikt voor allerlei sporten. Denk aan hardlopen, voetballen, korfballen, tennissen, schaatsen, skiën, basketbal, volleybal, hockey, trailrunning, triathlon, wielrennen, atletiek, turnen en wandelen.

Herzog Medical Pro Socks

Uniek maatsysteem

Voor de optimale compressiewerking is het van groot belang dat je tubes een perfecte pasvorm hebben. Een ranke marathonloper met schoenmaat 39 heeft immers totaal andere contouren dan een gespierde sprinter met dezelfde schoenmaat. Herzog Medical heeft daarom een uniek maatsysteem en een assortiment dat uit maar liefst 17 confectiematen bestaat.

Werking

De Herzog PRO Sport Compressie tubes hebben op drie manieren een gunstige werking vóór-, tijdens- en na sportbeoefening: Blessurepreventie, inzetbaar bij blessurebehandeling en herstel- & prestatiebevorderend.

Compressie details

• Drukklasse 2
• 23-32 mmHG compressie
• Compressie tubes met afnemend drukverloop vanaf enkel tot de knie

”De Herzog sportcompressiekousen dragen effectief bij het voorkomen van onderbeenklachten, zo krijg ik teruggekoppeld van veel topsporters.”

Prof. dr. F.J.G. Backx. Sportarts