PRO Compressietubes Zwart

(1 klant-review)

44,95

Herzog PRO Sport Compressie Tubes
Net als de kousen zijn de Herzog PRO tubes effectief bij kuitklachten, shinsplint- en achillespeesproblemen. De tubes verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Daarnaast zorgen de tubes voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Omdat er geen sprake is van compressie op de voet, kun je de tubes na je cooling down het beste uittrekken. Wil je alles uit je sportprestaties halen? De tubes in combinatie met de enkelsokken van Herzog zijn effectief in het voorkomen van blessures.

Wissen

Bij het invullen van de maatapp is het belangrijk om eerst tube aan te geven, vervolgens alle velden in te vullen en op bereken te klikken.

De PRO Compressietubes leveren een relatief hoge druk met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd.

Het is aan te raden om de tubes alleen te dragen tijdens de sportieve inspanning. Tijdens het rusten is er geen sprake van compressiewerking op de voet, wel op het onderbeen, waardoor vochtophoping in de voet kan ontstaan.

Voor een optimale werking is het belangrijk dat de kousen en tubes perfect aansluiten. Daarom is het belangrijk om jouw benen op meerdere punten op te meten.

Combinatie tubes en enkelsokken
Vochtophoping met afvalstoffen wordt door de comprimerende werking van de sokken vanaf de voet overgenomen door de tube en verder naar boven afgevoerd. De combinatie maakt het bovendien mogelijk om de tubes langer aan te houden omdat er compressie wordt uitgeoefend op het gehele onderbeen.
Kijk hier voor al onze enkelsokken.

Medisch bewezen!
Onze producten zijn ontwikkeld vanuit wetenschappelijk onderzoek. We zijn voortdurend in gesprek met sportartsen en medici. Drs. W.O. Zimmermann (sportarts) heeft onderzoek verricht naar de werking van de Herzog kousen waarbij hij vaststelde dat de kousen een significante bijdrage leveren bij de genezing van onderbeenklachten. Ook het UMCU heeft een grootschalig gebruikersonderzoek uitgevoerd waarin de positieve effecten van de kousen naar voren komen.
Wil je meer verdieping over het werkingsmechanisme van kous?

 

Extra informatie

Maat

1, 2, 3, 4, 5, 6

Lengte

Kort, Lang, Extra lang

1 beoordeling voor PRO Compressietubes Zwart

  1. Joyce (geverifieerde eigenaar)

    Op advies mijn coach deze tubes aangeschaft. Gezien ik vaak last heb van stijve/stramme kuiten. Ben nog steeds aan het wennen, vaak is dat na de warm-up weggetrokken.
    Ik ben erg blij met de tubes 🙂

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *