Retourneren

RETOURNEREN AANKOOP HERZOGMEDICAL.COM

Ben je niet tevreden met je ontvangen Herzog Medical producten dan kun je deze zonder opgave van reden met bijgeleverde pakbon binnen 14 dagen na ontvangst retourneren in de originele verpakking. Graag ontvangen wij van te voren een aanmelding van de retourzending via info@herzogmedical.com.

Tijdens de bedenktijd is het belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. Je mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Als je beschadigde of gebruikte artikelen retour stuurt, wordt het wettelijk toegestane bedrag in mindering gebracht.

De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Het is in de regel namelijk niet verplicht om sokken die gepast of gedragen zijn retour te nemen i.v.m. hygiënische redenen (art. 6:230p BW). Deze kunnen wij niet opnieuw aanbieden. Echter begrijpen wij dat je de Herzog Medical kousen liever eerst even wilt passen en/of proberen voordat je overgaat tot de aankoop. Dit is natuurlijk lastig met online winkelen en daarom bieden wij ook graag de mogelijkheid tot retourneren aan, alleen zijn de retourkosten wel voor eigen rekening.

IK HEB MIJN AANKOOP VIA EEN VERKOOPPUNT GEDAAN

Wanneer je jouw aankoop via/in een van onze verkooppunten hebt gedaan dien je daar naar terug te gaan om te retourneren en/of ruilen.

RUILEN VOOR EEN ANDERE MAAT/KLEUR/PRODUCT?

Stuur je aankoop retour en plaats een nieuwe bestelling in onze webshop voor het vervangende artikel. Deze dien je opnieuw af te rekenen met de door jou gewenste betaalmethode. Ook voor het ruilen gelden de voorwaarden zoals genoemd bij retourneren.

RETOURADRES

Herzog Medical B.V.
t.a.v. Afdeling retouren
Tolboomweg 14
3784 XC Terschuur

HOELANG DUURT HET VOORDAT MIJN GELD WORDT TERUG GESTORT?

Zodra je retourzending in goede orde is ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op jouw rekening, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Als je beschadigde of gebruikte artikelen retour stuurt, wordt het wettelijk toegestane bedrag in mindering gebracht.

MET WIE MOET IK CONTACT OPNEMEN ALS IK VRAGEN HEB OVER HET RETOURBELEID?

Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u bellen op 0342 745 041 of stuur ons een e-mail: info@herzogmedical.com

Voor meer informatie zie artikel 9/10/11 onder Algemene voorwaarden.