PRO Compressietubes Blauw

(1 klant-review)

44,95

Herzog PRO Sport Compressie TUBES
PRO SPORT COMPRESSIE – GEMAAKT IN DUITSLAND

  • Voorkom blessures en spierpijn
  • Minder vermoeide benen na jouw training
  • Bespoedig het herstel van achillespees- en scheenbeenblessures
  • De Perfect fit dankzij 5 speciale opmeetpunten
  • 23-30 mmHG compressie

 

Wissen
Je mist nog 60,00 voor gratis verzending.

Bij het invullen van de maatapp is het belangrijk om eerst tube aan te geven, vervolgens alle velden in te vullen en op bereken te klikken.

De PRO Compressietubes leveren een relatief hoge druk met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd.

Het is aan te raden om de tubes alleen te dragen tijdens de sportieve inspanning. Tijdens het rusten is er geen sprake van compressiewerking op de voet, wel op het onderbeen, waardoor vochtophoping in de voet kan ontstaan.

Voor een optimale werking is het belangrijk dat de kousen en tubes perfect aansluiten. Daarom is het belangrijk om jouw benen op meerdere punten op te meten.

Combinatie tubes en enkelsokken
Vochtophoping met afvalstoffen wordt door de comprimerende werking van de sokken vanaf de voet overgenomen door de tube en verder naar boven afgevoerd. De combinatie maakt het bovendien mogelijk om de tubes langer aan te houden omdat er compressie wordt uitgeoefend op het gehele onderbeen.
Kijk hier voor al onze enkelsokken.

Medisch bewezen!
Onze producten zijn ontwikkeld vanuit wetenschappelijk onderzoek. We zijn voortdurend in gesprek met sportartsen en medici. Drs. W.O. Zimmermann (sportarts) heeft onderzoek verricht naar de werking van de Herzog kousen waarbij hij vaststelde dat de kousen een significante bijdrage leveren bij de genezing van onderbeenklachten. Ook het UMCU heeft een grootschalig gebruikersonderzoek uitgevoerd waarin de positieve effecten van de kousen naar voren komen.
Wil je meer verdieping over het werkingsmechanisme van kous?

Extra informatie

Maat

1, 2, 3, 4, 5, 6

Lengte

Kort, Lang, Extra lang

1 beoordeling voor PRO Compressietubes Blauw

  1. Lonneke v Rijn (geverifieerde eigenaar)

    Ben zeer tevreden over de compressietubes. Ivm een ingeepje aan been is compressie tijdens inspanning wenselijk en dat doet de kous prima! Leuke kleuren ook. Enige minpuntje: door veelvuldig gebruik en wassen, wordt de kleur wel vager.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *