De focus van Defensie ligt vanwege de coronacrisis op het leveren van militaire steunverlening in Nederland. Militairen zijn momenteel op vele fronten in touw. Zo levert Defensie steeds meer ondersteunend militair geneeskundig personeel. Herzog Medical weet als geen ander dat werken in de zorg topsport is. Wij zijn blij dat we Defensie met maar liefst 200 paar Herzog PRO compressiekousen kunnen supporten.

Defensie is hard aan het werk om Nederland gezond en veilig te houden. Zo wordt Defensie onder andere ingezet als extra medisch personeel en zijn ze actief in de nazorg op de IC. Ook is Defensie betrokken bij de intensieve grenscontroles en de handhaving van reisbeperkingen. Kortom: op vele fronten wordt er werk verzet.

Werken in de zorg is ook topsport!

Herzog Medical weet als geen ander wat het is om topprestaties te leveren. We zijn dan ook blij dat we het Ministerie van Defensie kunnen ondersteunen met Herzog PRO compressiekousen. Herzog compressiekousen stimuleren de bloedcirculatie en zorgen voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Hierdoor voorkom je vermoeide benen, herstel je sneller en heb je minder last van kramp en stijve kuiten. Super belangrijk voor militairen die de hele dag in de weer zijn of op de IC staan.

Wij hebben veel respect voor de militaire dienstverlening en zijn blij dat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de topprestaties van deze hulpverleners.