Giro d’Italia

De Giro d’Italia is weer volop aan de gang! Wij zijn super trots dat we al meer dan tien jaar als Recovery Partner een bijdrage te kunnen leveren aan het herstel van de renners van wielerteams zoals Team dsm-firmenich PostNL.

Team sunweb Herzog logo

Herzog Medical x Wielrennen

De Giro d’Italia is een heroïsche uitputtingsslag. De renners zitten 21 dagen op de fiets en leveren extreme inspanningen. Er liggen in de Giro vaak een hoop kansen voor de sprinters en aanvallers. Dit betekent dus dat goed herstellen tussen de ritten van groot belang is.
Herzog Medical doet er als Recovery partner van Team dsm-firmenich PostNL’ álles aan om het herstel van de renners te maximaliseren.
Herzog Recovery Compressiekousen spelen daarin een sleutelrol. De kousen zorgen ervoor dat afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller worden afgevoerd waardoor er minder spierpijn optreedt en de renners sneller herstellen. Van de teambus naar het hotel, in de eetzaal, op bed of tijdens het ontbijt… Wanneer de renners niet in het zadel zitten dragen zij hun Herzog Recovery kousen.

PRO Compressiekousen

 

54,95

Herzog Medical PRO Compressietubes Zwart

PRO Compressietubes

    

44,95

Herzog Support compressiekous blauw

Recovery Gun

175,00

Compry Recovery PRO

995,00

Bestel nu jouw
Herzog PRO compressiekousen

In het profpeleton gebruiken renners onze kousen al jaren. Wil jij ook optimaal herstellen na jouw fietsrit, wacht dan niet langer en haal de Herzog PRO compressiekousen in huis!

Recover like a pro

 

Head of Science Team dsm-firmenich PostNL

”Binnen Team dsm-firmenich PostNL kijken we altijd naar mogelijkheden om voorop te lopen en de producten van Herzog Medical geven dit concurrentievoordeel. We zijn daarom erg blij en dankbaar dat we Herzog onze partner mogen noemen.”

Narelle Neumann – Head of Science Team dsm-firmenich PostNL

Compry Recovery

Naast de Recovery compressiekousen voorzien wij Team dsm-firmenich PostNL van meerdere Compry Recovery systemen. Deze pneumatische compressietool wordt ingezet om zo snel mogelijk te herstellen. Zo hebben de renners na extreme inspanningen op de fiets direct toegang tot massagetherapie. Dit herstel begint reeds tijdens de busrit van de finish terug naar het hotel. Met behulp van deze ‘persoonlijke masseurs’ staat het team elke dag met frisse benen aan de start van de volgende etappe.

Wij wensen Team dsm-firmenich PostNL heel veel succes tijdens de Giro d’Italia 2024! #KeepChallenging

Go for it!