Thigh Support Zwart

34,95

– Voorkomen van spierverkramping en spierscheuring
– Minder littekenweefsel
– Sneller herstel van spierscheurtjes

Thigh Support Zwart
De bovenbeenkous ondersteunt het dijbeen als een strakke bandage waardoor kleine spierscheurtjes sneller herstellen en erger wordt voorkomen.
De Thigh Support is ook heel effectief bij duurinspanning. Tijdens het lopen wordt de schokbelasting van het zware bovenbeenspierstelsel effectief tegengegaan waardoor er minder spierschade zal optreden. En waar minder schade ontstaat hoeft ook minder hersteld te worden. De anatomische breiwijze zorgt voor een optimale pasvorm waardoor het draagcomfort ook onder warme omstandigheden altijd optimaal is. De Thigh Support is inzetbaar bij een sneller herstel, blessurepreventie en als ondersteuning bij trainingsopbouw.

Per verpakking ontvang je 1 thigh support.

Materiaal en wasvoorschriften

✔ Gebreid met hoogwaardige microfibres
✔ Platte naden
✔ Kleurecht door gebruik van gekleurde garen
✔ 72% polyamide, 26% elasthan, 2% polyester
✔ Wassen op max 40ºC, zonder wasverzachter
✔ Niet geschikt voor de droger

Ideaal voor deze sporten

De Herzog PRO Compressie Thigh Support is geschikt voor allerlei sporten. Denk aan hardlopen, voetballen, korfballen, tennissen, schaatsen, skiën, basketbal, volleybal, hockey, trailrunning, triathlon, wielrennen, atletiek, turnen en wandelen.

Herzog Medical Pro Socks

Uniek maatsysteem

Voor de optimale compressiewerking is het van groot belang dat je thigh support een perfecte pasvorm hebben. Een ranke marathonloper heeft immers totaal andere contouren dan een gespierde sprinter. Herzog Medical heeft daarom een uniek maatsysteem en een assortiment dat uit maar liefst 8 confectiematen

Werking

De Herzog PRO Thigh Support heeft een preventieve werking op het ontstaan van blessures aan de hamstring en quadriceps. Het dijbeen wordt ondersteund waardoor spierscheurtjes sneller herstellen. De schokbelasting tijdens het lopen wordt effectief tegengegaan waardoor er minder spierschade zal optreden. 

Compressie details

• Drukklasse 3
• Compressie thigh support met afnemend drukverloop vanaf knie tot bilplooi
• De Thigh Support wordt per stuk geleverd

”De Herzog sportcompressiekousen dragen effectief bij het voorkomen van onderbeenklachten, zo krijg ik teruggekoppeld van veel topsporters.”

Prof. dr. F.J.G. Backx. Sportarts