Jouw dagelijkse support

Voel je de hele dag energiek met Herzog compressiekousen, jouw
sleutel tot een betere bloedcirculatie en minder vermoeide benen.

Met Herzog kies je voor fashionable compressiekousen die veel gezondheidsvoordelen bieden. Zeg voorgoed gedag tegen zware benen of dikke voeten na je werkdag! 

Bestel hier

Compressiekousen zijn niet langer alleen voor sporters of mensen met medische aandoeningen. Ze worden nu een populair item in het dagelijks gebruik voor mensen van alle leeftijden. Herzog Compressiekousen zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele sokken die meerdere voordelen bieden voor de algehele gezondheid.

PREVENT
PErFORM
RECOVER

LIKE A PRO

Voordelen van Herzog Compressiekousen in
jouw dagelijkse routine

Zeg maar dag tegen opgezette voeten
Herzog Compressiekousen zorgen voor een optimale bloedcirculatie en maximale zuurstofcapaciteit naar de spieren in je benen. Dit helpt bij het voorkomen van opgezette voeten.

De hele dag energie
Doordat je bloedcirculatie gestimuleerd wordt, ervaar je minder vermoeide spieren en blijf je je de hele dag door energiek voelen!

Maximaal comfort
Herzog Compressiekousen zijn perfect voor dagelijks gebruik: thuis, op het werk of in de sportschool. Ze zijn gemaakt van zachte, hoogwaardige materialen die ademen en vocht afvoeren, waardoor ze de hele dag door maximaal comfort bieden. Onze PRO socks zijn verkrijgbaar in zeven kleuren en onze Support Socks in vier kleuren, dus het is gemakkelijk om het perfecte paar te vinden voor elke gelegenheid. Daarnaast is onze PRO kous beschikbaar in drie verschillende lengtematen en zes verschillende breedtematen. Zo ben je er van verzekerd van de juiste compressie voor jouw benen.

De positieve effecten van Herzog kousen

Wanneer je uren achtereen zit of staat, kan er vocht in je voeten en enkels ontstaan. Hierdoor kunnen je benen vermoeid aanvoelen. Compressiekousen zijn niet alleen geschikt voor sporters, maar helpen jou ook met je dagelijkse bezigheden.  Hoe helpen Herzog kousen jou door de dag heen?

 

  • Frisse benen na langdurig zitten
  • Minder vermoeide spieren
  • Geen opgezette benen of voeten
  • Verbeterde doorbloeding
  • Minder kans op spataderen
  • Maximaal comfort

Ruim 700.000 blije en tevreden Herzog gebruikers gingen jou voor

• 84% ervaart minder blessures • 78% geeft aan sneller te herstellen • 71% draagt de kousen preventief • 97% beveelt de Herzog kousen aan
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item

Onze Hardlopers

Herzog Support compressiekous zwart

PRO Compressiekousen Roze

54,95

PRO Compressiekousen Zwart

54,95

Herzog Support compressiekous grijs

Support Compressiekous Grijs

44,95

Support Compressiekous Blauw

44,95

Go for it!