Geef je lifestyle een boost

Elle Kempenaers

  • Slalom Ski
  • Belgisch
  • CLUB DE SKI VAL DE WANNE

Elle (23j) staat als sinds haar 2,5 op de skilatten en kwam reeds op 10 jaar in het Belgische race circuit terecht. Al snel ging ze deelnemen aan internationale skiwedstrijden, al was het toen vooral voor de fun. Op haar 16e behaalde Elle de doelen om tot het Belgische nationale team te behoren en begon ze het skiën ook serieuzer te nemen. Ze mocht deelnemen aan de junior wereldkampioenschappen (WJSC) en de universiade, waar ze zowel België als haar universitaire richting geneeskunde mocht vertegenwoordigen. In 2019 kwam Elle ten val op de WJSC in Italië en liep ze een dubbele onderbeenbreuk op. Toen ze eindelijk weer op ski’s stond, brak ze jammer genoeg haar been opnieuw. Om de 2e revalidatie beter en sneller te laten verlopen, nam ze contact op met Herzog Medical, die haar verder doorheen de revalidatie hebben geholpen. Nu haar kwetsuren weer aan de betere kant zijn, blijft Elle de compressie skikousen van Herzog bij elke training dragen “omdat ze gewoonweg zo goed zitten”.

Ik heb voor Herzog Medical gekozen om mijn revalidatie nog optimaler te laten verlopen.

Na voor de tweede keer mijn been te breken bij alpijns skiën, wist ik dat revalideren zwaar was en ik best wel hulp zou kunnen gebruiken. Om sneller terug te kunnen sporten, heb ik Herzog gecontacteerd over hun compressiesokken.

Door de aanspannende sokken had ik veel minder last van vochtophopingen en shinsplints, hierdoor kon ik tijdens mijn revalidatie sneller terug beginnen lopen. Ik sta nu dan ook veel sneller terug op mijn ski’s dan bij mijn eerste revalidatie. De compressiontubes en compressionsocks zijn ook makkelijk te dragen onder mijn skisokken en zorgen voor extra schokabsorptie tijdens het skiën.

Herzog Medical heeft me zeker geholpen bij een vlottere revalidatie.

Herzog shin splint blessure
Herzog Armsleeve Margo Degraef

De favorieten van Elle