Anouska Koster. Nederlands kampioen wielrennen op de weg (2016) en renster bij WM3 PRO Cycling. De 24-jarige renster schreef deze maand de Ronde van België op haar naam en liet zich aan het front van diverse prestigieuze wielrenwedstrijden zien. Prachtige prestaties, maar wat houdt deze profrenster eigenlijk bezig wanneer ze niet op de fiets zit? En hoe bereik je een atlete die stad en land afreist voor wedstrijden? Wij zetten gewoon af en toe de ‘Instagram babbelbox’ aan met onze gesponsorde atleten!

Anouska Koster - wielrennen - WM3 PRO Cycling - Herzog compressiekousen - optimaal herstel - compressiesokken        Anouska Koster - wielrennen - WM3 PRO Cycling - Herzog compressiekousen - optimaal herstel - compressiesokken

Team Herzog: Proficiat Anouska, je kent een sterk seizoen. Heb jij iets “typisch” dat jou als renster tekent? Heb je grappige eigenaardigheden, rituelen of een bepaald bijgeloof?

Anouska: Pfoe, ehmmm… Ik probeer voor een wedstrijd altijd mijn spulletjes op orde te hebben om een goed overzicht te houden. Maar ik heb altijd wel net iets meer tijd nodig dan de gemiddelde renster, dus de tijd is soms een uitdaging!

Team Herzog: Dus ‘tijd’ is zowel óp als naast de fiets een uitdagende component! Question 2. Wat doe je het liefst als je níet op de fiets zit?

Anouska: Film kijken. Thuis wat aanrommelen, kan van alles zijn. Iets leuk buiten doen met zonnig weer. Zwemmen, wandeling.

Team Herzog: Nu twee easy vragen😉. Welke film heb je voor het laatst gezien? En wat is je favoriete lievelingseten?

Na een kleine pauze in ons gesprek. 

Team Herzog: WAUW je won de derde en afsluitende etappe in de Ronde van België en greep daarmee de eindzege🎊. Daarmee liet je ploeggenote Marianne Vos en Ruth Winder achter je. Proficiat met deze mooie prestatie👍!!

Anouska: Nothing Hill en pannekoeken 😉. Sorry voor de late reactie. Was deze week niet thuis en slecht bereik met internet in het buitenland. Dank jullie wel verder!!

Team Herzog: Jij bedankt voor je eerlijke antwoorden. Leuk om je wat beter te leren kennen. Wij hopen dat je komende dagen optimaal herstelt met onze Herzog Compressiekousen en we blijven je op de voet volgen!