De Nederlandse triathlontop kiest bewust voor Herzog

Herzog Medical kan zich in 2021 met trots de Official Recovery Partner van de Nederlandse Triathlon Bond noemen. Er is een prachtig partnership overeengekomen waarbij Herzog de Nederlandse triathlontop ondersteunt in het herstel na trainingen en wedstrijden. Daarbij kunnen NTB-leden met korting producten aanschaffen.

Sneller herstellen na een triathlon

Het is bekend dat triathlon een sport is die veel tijd, discipline en trainingsuren opeist. Vaak worden er meerdere trainingssessies per dag afgewerkt. Het is dan ook van groot belang dat triatleten goed en snel herstellen van de ene training om de volgende training zonder problemen te kunnen afwerken. Herzog zal de Nederlandse top hierin zo optimaal mogelijk ondersteunen. Met de triathlon tubes en kousen van Herzog kies je als triathleet bewust voor maatwerk. Herzog Medical werkt namelijk met een uniek opmeetsysteem waarbij je confectiemaat wordt bepaald op basis van 6 meetpunten. Zo ben je als atleet altijd verzekerd van de perfect fit!

 

Pieter Heemeryck in actie

“Het is altijd goed als oude bekenden hun banden weer aanhalen. Met Herzog kies je voor bewezen kwaliteit en dat is wat wij onze sporters het liefste bieden.”

Rembert Groenman

NTB-directeur

Compressie tubes speciaal voor triatleten

Herzog en de NTB werkten in het verleden al vaker samen en in 2021 is het partnership vernieuwd. Selectieleden van de bond kunnen voordelig gebruikmaken van diverse recovery producten zoals Compry Recovery, compressiekousenbroeken en tubes. Tijdens wedstrijden zijn de tubes ideaal: deze worden tijdens het zwemmen onder het wetsuit gedragen en kunnen bij het fietsen en hardlopen aanblijven. Daarnaast is er voor agegroupers en andere NTB-leden een kortingscode beschikbaar op de NTB  partnerpagina.

Team Sunweb kous

“Herstel is van wezenlijk belang om op een hoog niveau te kunnen blijven presteren, zeker bij deze bijzonder zware tak van sport. Het is mooi dat wij daar een bijdrage aan kunnen leveren”.

Harald Herzog

Oprichter en naamgever van Herzog Medical

Herstellen in de Compry Recovery

Sneller herstellen met Compry Recovery

Triatleten balanceren vaak op het randje van maximale trainingsbelasting. Zeker in een zwaar trainingstraject voor een hele triathlon is het belangrijk om optimaal te herstellen. Voor fanatieke atleten is het prettig om altijd een persoonlijke masseur bij de hand hebben. Compry Recovery is een zeer nuttig herstelmiddel voor triatleten die optimaal willen herstellen na de training of tussen twee trainingen door. Ook is het systeem ideaal wanneer je sneller wil herstellen na een blessure.

Herzog_Medical_NTB

Inmiddels zijn de Herzog PRO Sport Compressiekousen niet meer weg te denken uit de triathlonwereld.

Wil jij zelf de voordelen van de compressieproducten ervaren? Neem dan een kijkje op: www.herzogmedical.com