Terug naar Partners

Herzog

Official recovery partner

Herzog PRO Sport Compressiekousen

Regelmatig last van stijve kuiten, spierpijn of blessures? Wil jij altijd fit en uitgerust aan je training kunnen beginnen? Met de compressiekousen van Herzog verklein je het risico op blessures en geef je je herstelvermogen een flinke boost. Door een uniek maatsysteem met 6 opmeetpunten ben jij bovendien altijd verzekerd van een perfect pasvorm.

NTB-leden bestellen extra voordelig in de webshop van Herzog. Met de kortingscode RecoveryNTB krijg jij bij het afrekenen 10% korting.

Herzog PRO Sport Compressiekousen
Ga naar de webshop

Compry Recovery - jouw eigen sportmasseur

Wil jij na je training alles uit je herstel halen? Het pneumatische compressiesysteem Compry Recovery stimuleert net als de sportmasseur de bloedcirculatie waardoor jij na de inspanning beter en sneller herstelt. Het systeem biedt een pulserende drukopbouw vanaf de voet naar het dijbeen en is in drie programma’s en op vier verschillende compressieniveaus instelbaar.

Herzog Medical is de Official Recovery Partner van de NTB en ondersteunt diverse profatleten op weg naar maximale prestaties.

Wil jij altijd je eigen sportmasseur bij de hand hebben? Bestel je systeem en profiteer ook hierbij van ledenkorting. Let op: de aanschaf van een compry recovery is maatwerk. Neem contact op met Herzog voor een afspraak als je er een wilt uitproberen of aanschaffen.

Compry Recovery - jouw eigen sportmasseur
Meer weten/bestellen?
Lees volgend artikel

Livis (EHBO)

Livis is een van de grootste landelijke én gecertificeerde aanbieders van EHBO praktijktrainingen op meer dan 200 locaties. Livis biedt EHBO en BHV cursussen aan door middel van ... Lees meer