Herzog Medical Official Recovery Partner NHV

Het staat vast dat de Nederlandse handbalvrouwen fit en uitgerust richting Tokyo afreizen. Herzog Medical is namelijk de ‘Official Recovery Partner’ van de Team NL handbalselecties. Met de producten van Herzog zullen onze oranje spelers en speelsters de komende twee jaar het maximale uit hun prestaties en herstel halen.

Als topsporter ga je voor het hoogst haalbare en vraag je veel van je lichaam. In wedstrijden wordt er constant gesprint, abrupt afgeremd en het spel vereist snelle bewegingen. Bij iedere sprong wordt tot wel drie keer het lichaamsgewicht opgevangen. Met de compressiekousen van Herzog Medical kiezen de TeamNL handbalsters voor maximale ondersteuning.

PREVENT
PErFORM
RECOVER

LIKE A PRO

compressie

Team NL Handbal kiest voor Herzog Compressiekousen

De Nederlandse handbaltop levert tijdens trainingen en wedstrijden korte en intensieve inspanningen die veel van het lichaam vragen. Om de oranje-selecties te ondersteunen levert Herzog, specialist op het gebied van compressiekousen binnen de sportwereld, Herzog PRO Compressiekousen. Deze kousen ondersteunen en stimuleren de kuitspier, zorgen voor een betere doorbloeding en minimaliseren de kans op typische handbalblessures.

“Het is mooi om als bedrijf een belangrijke bijdrage te leveren aan het herstel- en prestatievermogen van de Nederlandse handbaltop. Onze compressiekousen worden niet alleen gebruikt om veel voorkomende blessures tegen te gaan, ook zijn de kousen een mooi ‘wapen’ om vermoeidheid tegen te gaan en het herstel een boost te geven.” aldus Harald Herzog, directeur van Herzog Medical.

Herstellen is een essentieel onderdeel om optimaal te kunnen presteren. Wij zijn trots dat we op het gebied van Recovery de samenwerking zijn aangegaan met onze nieuwe partner Herzog Medical. Hun expertise, producten en diensten zorgen ervoor dat onze selecties de beste prestaties kunnen leveren.

Sjors Röttger

Directeur, Nederlandse Handbal Verbond

Herstellen met Compry Recovery

Ook maken de oranje selecties en de medische staf van het NHV bij internationale toernooien en trainingsstages gebruik van de Compry Cool en de Compry Recovery systemen van Herzog. Met deze compacte herstelsystemen hebben spelers altijd hun persoonlijke masseur bij de hand: in de behandelruimte, onderweg of op het veld.

Benieuwd naar de Compry Recovery herstelsystemen waarmee Team NL spelers hun herstel een boost geven? Neem dan snel een kijkje op Compry Recovery.com.

Jorien ter Mors