Team Sunweb Recovery Compressiekousen

54,95

Herzog Medical x Team Sunweb Recovery Socks
PRO SPORT COMPRESSIE – GEMAAKT IN DUITSLAND

  • Voor sneller herstel na het sporten
  • Voorkom blessures & spierpijn
  • Gebreid met hoogwaardige microfibres
  • De ‘Perfect fit’
Wissen

Bij het invullen van de maatapp is het belangrijk om eerst kous aan te geven, vervolgens alle velden in te vullen en op bereken te klikken.

Na 10 jaar een recovery partner van Team Sunweb te zijn, komen wij nu met dé recovery sock voor jou. De renners van Team Sunweb gebruiken deze Recovery Sock voor hun herstel rondom alle wedstrijden.

Team Sunweb Recovery Socks

De Team Sunweb Recovery Socks zijn comfortabele sokken en zeer effectief tegen shin splints, kuit en achillespees problemen. Ze leveren een relatief hoge druk met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd.

  • Effectief bij kuitklachten, shinsplints en achillespeesproblemen
  • Sneller herstel, zowel voor-, tijdens als na de inspanning
  • Gebreid met hoogwaardige microfibres
  • Compressie: 28-32 mmHG
  • Materiaal: 63% Polyamide, 27% Elasthan, 10% Polyester

Voor een optimale werking is het belangrijk dat de kousen perfect aansluiten. Daarom is het belangrijk om jouw benen op meerdere punten op te meten.

Preventief & Helend
Bij kuitklachten, spierverrekkingen, verkrampingen en zweepslag werken de kousen preventief en helpen bij de genezing. De schokbelasting wordt verminderd waardoor spierschade wordt voorkomen.

Medisch bewezen!
Onze producten zijn ontwikkeld vanuit wetenschappelijk onderzoek. We zijn voortdurend in gesprek met sportartsen en medici. Drs. W.O. Zimmermann (sportarts) heeft onderzoek verricht naar de werking van de Herzog kousen waarbij hij vaststelde dat de kousen een significante bijdrage leveren bij de genezing van onderbeenklachten. Ook het UMCU heeft een grootschalig gebruikersonderzoek uitgevoerd waarin de positieve effecten van de kousen naar voren komen.

Extra informatie

Maat

1, 2, 3, 4, 5, 6

Lengte

Kort, Lang, Extra lang

Schoenmaat

36-39, 40-44, 45-48

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Team Sunweb Recovery Compressiekousen” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *