Compry Recovery

695,00

Compry Recovery biedt je een beter en sneller herstel na inspanningen. Met Compry Recovery heb je je eigen masseur altijd bij de hand.

Tot 1.65m lang heb je de maat medium nodig, vanaf 1.65m of als je lange benen hebt heb je de maat large nodig.

De Compry Recovery is ook te huur. Neem contact op voor meer informatie.

Direct leverbaar uit voorraad
Gratis verzending binnen Nederland en België

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Het herstel van spiervermoeidheid is sterk afhankelijk van de afvoer van vocht en afvalstoffen. Actief herstel is beter om te herstellen van vermoeidheid, dan passief herstel. Pneumatische compressie, zoals Compry Recovery die levert, is een uitstekende vorm van actief herstel.

De werking
Het systeem bestaat uit twee ruime broekspijpen, die ieder zijn opgebouwd uit vier luchtkamers. Deze segmenten worden computergestuurd, pneumatisch opgeblazen van distaal naar proximaal, wat wil zeggen van veraf van het hart naar het hart toe. Precies zoals de sportmasseur ook begint vanaf de enkel en dan naar boven toe werkt. Die pulserende drukopbouw vanaf de voet via de kuit naar het dijbeen is in drie programma's en op vier verschillende compressieniveaus instelbaar. De meest stevige druk is vergelijkbaar met het effect van een diepe massage door de masseur.

Met Compry Recovery heb je altijd die masseur bij de hand: thuis, onderweg of op het sportveld. Het apparaat is lichtgewicht en dus makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Extra informatie

Maat

Medium, Large