VACATURE MARKETING MEDEWERKER


Herzog Medical B.V. is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf, actief in de sport- en sportmedische branche. Herzog Medical is marktleider op het gebied van compressie in de sport.

Ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat zoeken wij per december 2019 voor 5 maanden een marketing medewerker. Grijp jij graag nieuwe uitdagingen aan? Ben jij initiatiefrijk en een kei in het uitwerken van marketing strategieën? Weet jij je weg te vinden in alle facetten van online marketing? Kom ons team tot begin mei 2020 versterken en wie weet loopt dit marketing avontuur wel uit op een langdurige samenwerking.

Fulltime Marketing medewerker

Functieomschrijving

Als marketing medewerker lever je een actieve bijdrage aan het on- en offline marketingbeleid van Herzog Medical B.V. Uiteraard heb je de ambitie om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit terrein en houd je deze kennis ook up tot date. Het spreekt voor zich dat het schrijven van teksten je gemakkelijk afgaat. Ervaring met grafische programma’s zoals Photoshop en Indesign is noodzakelijk.

Kerntaken

  • Het in kaart brengen en bereiken van onze doelgroepen via o.a. social media en onze website
  • Het begeleiden en analyseren van on- en offline marketingcampagnes
  • Het ontwikkelen en realiseren van diverse communicatiemiddelen
  • Het onderhouden van contacten met sportbonden en gesponsorde atleten en teams

Kwaliteiten

Je denkt strategisch, behoudt het overzicht, kunt prioriteiten stellen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast vind je het fijn om te werken binnen een klein team en ben je flexibel. Je bent leergierig en je vindt het een uitdaging om alles te weten over online marketing.

Functie-eisen

  • Opleiding Marketing & Communicatie
  • Relevante werkervaring
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling
  • Ervaring met grafische programma’s zoals Photoshop en Indesign is noodzakelijk
  • Kennis van WordPress en Mailchimp is een pré
  • Teamplayer, hands-on mentaliteit, zelfstandig, flexibel, creatief en pro-actief

Woonplaats regio midden-Nederland. Vanaf 1 december zijn wij gevestigd in Terschuur.

Contact

Om te solliciteren stuur je je motivatie en C.V. graag vóór 12 november a.s. naar harald@herzogmedical.com o.v.v. ‘Sollicitatie Marketing medewerker’. Voor nadere informatie over de vacature neem je contact op met Harald Herzog, 033 286 6030.


© 2016 Herzog Medical - Hosting & Design by Hokla, Hosting & Webdesign