Tour de Sunweb

De Tour de France is van start gegaan! Wij zijn super trots om al tien jaar als Recovery Partner een bijdrage te kunnen leveren aan het herstel van de renners van Team Sunweb. 

Team sunweb Herzog logo

Herzog Medical x Team Sunweb

De Tour de France is een heroïsche uitputtingsslag. De renners zitten 21 dagen op de fiets en leveren extreme inspanningen. Herzog Medical doet er als Recovery partner van Team Sunweb álles aan om het herstel van de renners te maximaliseren. Herzog Recovery Compressiekousen spelen daarin een sleutelrol. De kousen zorgen ervoor dat afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller worden afgevoerd waardoor er minder spierpijn optreedt en de renners sneller herstellen. Van de teambus naar het hotel, in de eetzaal, op bed of tijdens het ontbijt… Wanneer de renners niet in het zadel zitten dragen zij hun eigen Herzog Recovery kousen.

Ook jíj kunt deze limited edition Team Sunweb bestellen!

Route Tour de France

Kaartje tour de france

Tijdens de tour, houden we je zo veel mogelijk
op de hoogte op onze social media.

Bestel nu jouw
Team Sunweb Recovery Socks!

Samen met Team Sunweb brengt Herzog Medical de Team Sunweb Recovery Socks naar jou! De renners gebruiken deze sokken al jaren in hun herstel, en nu heb jij de mogelijkheid deze ook te gebruiken.

Recover like a pro

 

Head of Science Team Sunweb

”Binnen Team Sunweb kijken we altijd naar mogelijkheden om voorop te lopen en de producten van Herzog Medical geven dit concurrentievoordeel. We zijn daarom erg blij en dankbaar dat we Herzog onze partner mogen noemen.”

Narelle Neumann – Head of Science Team Sunweb

Compry Recovery

Naast de Recovery compressiekousen voorzien wij Team Sunweb van meerdere Compry Recovery systemen. Deze pneumatische compressietool wordt ingezet om zo snel mogelijk te herstellen. Zo hebben de renners na extreme inspanningen op de fiets direct toegang tot massagetherapie. Dit herstel begint reeds tijdens de busrit van de finish terug naar het hotel. Met behulp van deze ‘persoonlijke masseurs’ staat het team elke dag met frisse benen aan de start van de volgende etappe.

Wij zijn ook recovery partner van:

Alpecin Fenix
Boels Dolmans
Telenet Baloise Lions

Wij wensen Team Sunweb heel veel succes tijdens de Tour de France 2020! #KeepChallenging

Team Sunweb