Tour de France

Een van de drie Grote Rondes is vollop bezig: de Tour de France. In een meerdaagse wielerwedstrijd door heel Frankrijk, strijdt de wielrentop voor de felbegeerde winst. Dit betekent dus dat goed herstellen tussen de ritten van groot belang is. Herzog Medical is trotse Recovery Partner van Team Alpecin-Deceuninck en Team dsm-firmenich PostNL. Met de herstelproducten van Herzog herstellen de wielrenners optimaal om de volgende etappe weer met frisse benen op de fiets te stappen.

Herzog Medical x Wielrennen

De Tour de France is een heroïsche uitputtingsslag. De renners zitten 21 dagen op de fiets en leveren extreme inspanningen. Er liggen in de Tour vaak een hoop kansen voor de klimmers en aanvallers. Dit betekent dus dat goed herstellen tussen de etappes van groot belang is.

Herzog Medical doet er als Recovery partner van Team Alpecin-Deceuninck en team dsm-firmenich PostNL álles aan om het herstel van de renners te maximaliseren. Herzog Recovery Compressiekousen spelen daarin een sleutelrol. De kousen zorgen ervoor dat afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller worden afgevoerd, waardoor er minder spierpijn optreedt en de renners sneller herstellen. Van de teambus naar het hotel, in de eetzaal, op bed of tijdens het ontbijt… Wanneer de renners niet in het zadel zitten, dragen zij hun Herzog Recovery kousen.

PRO Compressiekousen

 

54,95

Herzog Medical PRO Compressietubes Zwart

PRO Compressietubes

    

44,95

Herzog Support compressiekous blauw

Recovery Gun

175,00

Compry Recovery PRO

995,00

Bestel nu jouw
Herzog PRO compressiekousen

In het profpeleton gebruiken renners onze kousen al jaren. Wil jij ook optimaal herstellen na jouw fietsrit, wacht dan niet langer en haal de Herzog PRO compressiekousen in huis!

Recover like a pro

 

Head of Science Team dsm-firmenich PostNL

”Binnen Team dsm-firmenich PostNL kijken we altijd naar mogelijkheden om voorop te lopen en de producten van Herzog Medical geven dit concurrentievoordeel. We zijn daarom erg blij en dankbaar dat we Herzog onze partner mogen noemen.”

Narelle Neumann – Head of Science Team dsm-firmenich PostNL

Compry Recovery

Naast de Recovery compressiekousen voorzien wij Team Alpecin-Deceunick en team dsm-firmenich PostNL van meerdere Compry Recovery systemen. Deze pneumatische compressietool wordt ingezet om zo snel mogelijk te herstellen. Zo hebben de renners na extreme inspanningen op de fiets direct toegang tot massagetherapie. Dit herstel begint reeds tijdens de busrit van de finish terug naar het hotel. Met behulp van deze ‘persoonlijke masseurs’ staat het team elke dag met frisse benen aan de start van de volgende etappe.

Go for it!