Sabrine Vels


Sabrine Vels - Herzog - Compressietubes

Bio

Sabrine Vels is een atlete met Olympische ambities. Deze fanatieke sprinter en verspringer traint 6 keer per week. Daarnaast volgt Sabrine de opleiding laboratorium techniek en start ze binnenkort aan haar afstuderen richting medisch, klinische chemie.

   Leeftijd 20
   Specialisatie Atletieksprint (60,100 en 200 meter) en verspringen
   Trots op In 2013 werd ik Nederlands kampioen verspringen met een sprong van 5.60 meter. Door deze sprong verpletterde ik mijn persoonlijk record met 21 cm. De Nederlandse titel is het mooiste moment uit mijn carrière, omdat het totaal onverwachts kwam. Een finale plaats was eigenlijk het hoogst haalbare, dus het was enorm bijzonder dat ik een PR en de titel mee naar huis mocht nemen!
   In training voor Ik droom ervan om uit te komen voor Nederland op de Olympische spelen. Na een blessure van een jaar, is mijn doel voor aankomend seizoen om weer lekker pijnvrij en met plezier te kunnen springen!
   Funny Fact Tijdens wedstrijden en trainingen draag ik altijd een haarbandjes, zonder deze haarbandjes zal je me niet tegenkomen. 

De tubes van Herzog helpen tegen blessures aan mijn kuit en scheenbeen. Zonder deze tubes kan ik niet optimaal springen!