Obstacle running

Obstacle Running is een sport die is overgewaaid uit Amerika. Het houdt eigenlijk in dat het een hardloopevenement is waar je onderweg diverse obstakels kunt tegen komen. Vaak vindt zo’n evenement plaats in de natuur. Voorbeelden van obstakels zijn: houten muren, door sloten zwemmen, over vuur springen, over touwnetten klimmen en zo zijn er nog veel meer obstakels die je kunt tegenkomen. De Herzog compressiekousen komen hier natuurlijk erg goed bij van pas. Niet alleen omdat ze natuurlijk opvallen door de felle kleuren. Maar ook omdat ze je beschermen tegen alle obstakels en natuurlijk de kans verkleint op blessures.

Herzog Medical voor wie?

Tijdens de wedstrijd bieden de Herzog compressiekousen natuurlijk support tegen minder krampverschijnselen, extra demping voor de spieren tijdens het hardlopen bij het rennen en springen. De kousen bieden directe bescherming voor de huid. En de kousen verzwaren ook niet als ze nat worden. Daarom is het uitermate geschikt om voor Herzog compressiekousen te kiezen! Ook zijn onze armsleeves erg geschikt voor Obstacle running. Omdat je natuurlijk druk in de weer bent met springen, aan touwen zwaaien en je dus erg veel armkracht nodig hebt. Is het risico veel minder groot dat er kramp onstaat in de armen tijdens de wedstrijd als de Herzog Compression Armsleeves worden gebruikt. En herstel je ook sneller na zo’n zware wedstrijd.

[Testimonials]

Atleten

-Sabine Spreen
-Sven Maes
-Team Familie 

Hardlopen is belastend voor de benen

Kuitklachten, scheenbeenproblemen (shin splint) en een achillespeesontsteking steken nog al eens de kop op in de hardloopsport.

In onderstaand filmpje vertellen Han Wolsing (lange afstandloper en triathleet), Marcella Herzog (800 en 1500 meter loopster), Mik Borsten (ultraloper) en Nina Mulder (400 meter horden loopster) over hun ervaringen met de Herzog Compressiekousen.

Over ons

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van Therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Ons succes is gebaseerd op jarenlange medische ervaring en voortdurende dialoog met onze wederverkopers en eindgebruikers.