Zoek jij een leuke stage plek? Denk jij dat we een goede combinatie zullen zijn? We staan open voor alle soorten stagiaires. Doe je MBO of HBO? Zoek je iets in de bedrijfskunde, logistiek, financieel of misschien marketing? Laat het ons weten, en wie weet zit jij straks bij ons in Terschuur.

Wacht niet langer en stuur ons je gegevens. Wat voor stage zoek je, hoe lang duurt de stage en wanneer moet je beginnen. Heb je al een opdracht vastgesteld, dan horen we graag wat het is zodat we dit af kunnen stemmen binnen Herzog Medical.

Contact

Stuur al je gegevens naar info@herzogmedical.com en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug

Wie zijn wij?

Herzog Medical B.V. is een internationale speler op het gebied van compressieproducten (kleding en apparatuur) binnen de sportwereld. Ons succes is gebaseerd op jarenlange ervaring en voortdurende dialoog met onze wederverkopers en eindgebruikers. Het productenassortiment bestaat uit professionele oplossingen voor tal van sport gerelateerde blessures.

Aanbod

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.