Manon Depuydt


Manon Depuydt - Atletiek - Sportcompressiekousen

Bio

Manon Depuydt is een Belgische sprinter. Naast atlete is Manon studente kinesitherapie. Ze heeft een grote interesse voor een gezonde levensstijl en is altijd op zoek naar nieuwe manieren om haar prestatieniveau te verhogen. De producten van Herzog passen dan ook perfect in dit plaatje.

   Leeftijd 20
   Specialisatie Atletiek: 100 en 200 meter
   Trots op Ik ben enorm trots op alle podiumplaatsen tijdens de nationale kampioenschappen. Extra trots ben ik op mijn 5e plaats op de 200 meter en bronzen medaille op de 4x100m tijdens het European Youth Olympic Festival in 2013 te Utrecht.
   In training voor Mijn doel voor dit jaar is om mijn PR’s aan te scherpen. De komende jaren train ik voor een sterke prestatie op het EK beloften in 2019.
   Funny Fact Op stressvolle momenten babbel ik graag met mensen. Tijdens grotere atletiekwedstrijden zitten andere atleten meestal heel stil en geconcentreerd in de ‘oproepkamer’. Ik sta vaak als enige nog met iemand te kletsen over zaken die niets met de wedstrijd te maken hebben. Het is mijn manier om met de stress om te gaan denk ik.

“Dankzij de producten van Herzog herstel ik sneller van de geleverde inspanningen en kan ik nieuwe uitdagingen fris aanvatten.”