Blijf blessurevrij!

Je verlegt je eigen grenzen, je lichaam wordt fitter maar daarmee ook blessuregevoeliger… Met de compressieproducten van Herzog blijf je blessures voor!

Bestel hier
Veel hardlopers krijgen vroeg of laat te maken met scheenbeenblessures, stijve achillespezen of pijntjes aan de kuit. Herzog PRO Sport Compressiekousen- en Tubes zijn perfect bij het voorkomen of verminderen van typische hardloopblessures. Bovendien zijn het de enige kousen met een medisch certificaat (MDR) en een wetenschappelijke achtergrond.

Prevent
Perform
Recovery

LIKE A PRO

compressie

Herzog Sport Compressiekousen
Herzog PRO Sport Compressiekousen zijn een functioneel accessoire. Zo zijn de kousen effectief bij het voorkomen van achillespeespijntjes, kuitklachten en scheenbeenblessures. Door de compressiewerking wordt er namelijk veel minder aan je achillespezen en scheenbeenvlies getrokken. Ook vindt er door het schokdempende effect van de kousen minder spierweefselbeschading plaats. Hierdoor ervaar je minder spierpijn, herstel je sneller en voel je je bij de volgende training fit en uitgerust.

Wetenschappelijk bewezen
Herzog kousen zijn de enige Sport Compressiekousen met een medisch predicaat (MDR). Dit houdt in dat alle uitspraken die over het product worden gedaan wetenschappelijk bewezen zijn!

Wat maakt Herzog kousen zo uniek?
Daarnaast werkt Herzog met een uniek maatsysteem waarbij het been op 6 punten wordt opgemeten. Bij Herzog houden ze er rekening mee dat iedere sporter andere beenmaten heeft. Elke loper is uniek! Voor de optimale compressiewerking is het van groot belang dat je kousen een perfecte pasvorm hebben. Een ranke marathonloper heeft immers totaal andere contouren dan een gespierde sprinter. Herzog Medical heeft daarom een geavanceerd maatsysteem en een assortiment dat uit maar liefst 54 confectiematen bestaat. Hierdoor ben jij sowieso verzekerd van de perfect fit!

PRO Compressiekous – €54,95

PRO Compressie tubes – €44,95

PRO Compressie Enkelsokken – €19,95

“Vanwege mijn bouw misschien niet helemaal gebouwd voor lange afstanden hardlopen. Meteen na eerste gebruik mijn hersteltijd versneld. En voelbaar minder last van pijntjes bij schenen en kuiten. Herzogelijk bedankt!”

RECOVERY PARTNER VAN

Wij zijn enorm trots dat wij als Recovery partner een bijdrage kunnen leveren aan het herstel van onderstaande teams en atleten

Go for it!