Maak kennis met onze Herzog PROfit Runners!


LOOP MAKKELIJKER, BLESSUREVRIJ EN HERSTEL SNELLER

Wij weten maar al te goed dat trainen voor een halve of hele marathon enorm belastend is. Wanneer de intensiteit en de duur van trainingen toeneemt, neemt helaas ook het risico op blessures fiks toe. Juist in deze cruciale trainingsfase levert Herzog Medical een belangrijke bijdrage aan een optimaal herstel en het voorkomen van blessures. In de aanloop naar de halve en hele marathon van Amsterdam ondersteunen wij 4 fanatieke lopers in hun laatste voorbereidingen.

Samen met Herzog Medical loop jij niet alleen makkelijker, maar vooral blessurevrij over de finishlijn!

Janneke – Hele Marathon

“Ik wil altijd het maximale uit mijn prestatie halen”

Na de diagnose reuma heeft Janneke het roer omgegooid. Haar leven staat inmiddels in het teken van gezond genieten, goed eten en veel bewegen. Deze moeder van 4 heeft het hardloopvirus pas echt te pakken gekregen na haar NYC Marathon in 2016.

Cato – Halve Marathon

“Ik geniet van het motiveren, samen sporten en het overdragen van mijn passie”

Cato is een enorme sportfan en sport het liefste iedere dag. Naast een grote dosis enthousiasme en passie, heeft ze ook veel medische kennis in huis. Als bijna afgestudeerd arts weet zij als geen ander hoe belangrijk bewegen en blessurepreventie is.

Tom – Halve Marathon

“Mijn ultieme doel is genieten, samen lopen en mooie plekken ontdekken”

Vier jaar geleden is Tom fanatiek met hardlopen begonnen. Hoewel blessures aan de schenen meerdere keren roet in het eten gooide, finishte deze doorzetter begin dit jaar toch bij de marathon van Rotterdam. Tom wordt erg blij van foto’s maken tijdens zijn trainingsruns, want lopen moet natuurlijk wel leuk blijven!

Dinie – Halve Marathon

“Ik ben niet bang om nieuwe dingen te proberen”

Dinie richt zich over het algemeen op de 800 meter, maar wilde wel eens een halve marathon proberen. Deze vrolijke dame is zich volop aan het voorbereiden voor haar eerste halve marathon in Amsterdam. Dinie houdt ervan om zichzelf uit te dagen en met 1:35 uur heeft zij zichzelf een strak doel gesteld.

Han – Halve Marathon

“Lopen is voor mij een waar feest”

Han heeft al veel marathons gelopen, maar loopt in oktober voor het eerst de halve marathon in Amsterdam. Naast ervaren loper is deze voormalig leerkracht in het basisonderwijs ook een fervent triatleet. Han kan zich geen leven zonder sporten voorstellen en doet er alles aan om “pijntjes” buiten de deur te houden.