Maak kennis met onze Herzog PROfit Runners!


LOOP MAKKELIJKER, BLESSUREVRIJ EN HERSTEL SNELLER

Wij weten maar al te goed dat trainen voor een halve of hele marathon enorm belastend is. Wanneer de intensiteit en de duur van trainingen toeneemt, neemt helaas ook het risico op blessures fiks toe. Juist in deze cruciale trainingsfase levert Herzog Medical een belangrijke bijdrage aan een optimaal herstel en het voorkomen van blessures. In de aanloop naar de halve en hele marathon van Amsterdam ondersteunen wij 4 fanatieke lopers in hun laatste voorbereidingen.

Samen met Herzog Medical loop jij niet alleen makkelijker, maar vooral blessurevrij over de finishlijn!

Janneke – Hele Marathon

“Ik wil altijd het maximale uit mijn prestatie halen”

Na de diagnose reuma heeft Janneke het roer omgegooid. Haar leven staat inmiddels in het teken van gezond genieten, goed eten en veel bewegen. Deze moeder van 4 heeft het hardloopvirus pas echt te pakken gekregen na haar NYC Marathon in 2016.

Ik vind het echt heerlijk om te lopen met de Herzog compressiekousen of -tubes. In combinatie Compry Recovery heb ik ’s nachts geen last meer van rusteloze benen en pijnlijke kuiten

Cato – Halve Marathon

“Ik geniet van het motiveren, samen sporten en het overdragen van mijn passie”

Cato is een enorme sportfan en sport het liefste iedere dag. Naast een grote dosis enthousiasme en passie, heeft ze ook veel medische kennis in huis. Als bijna afgestudeerd arts weet zij als geen ander hoe belangrijk bewegen en blessurepreventie is.

Na een lange dag voelen mijn benen vaak zwaar, door het dragen van Herzog compressiekousen wordt niet alleen dit gevoel verminderd, maar gaan mijn trainingen ook makkelijker en soepeler. Daarnaast gebruik ik ze ook om te herstellen,  enne… vergeet die mooie kleuren niet!

Tom – Halve Marathon

“Mijn ultieme doel is genieten, samen lopen en mooie plekken ontdekken”

Vier jaar geleden is Tom fanatiek met hardlopen begonnen. Hoewel blessures aan de schenen meerdere keren roet in het eten gooide, finishte deze doorzetter begin dit jaar toch bij de marathon van Rotterdam. Tom wordt erg blij van foto’s maken tijdens zijn trainingsruns, want lopen moet natuurlijk wel leuk blijven!

Na de tweede keer shinsplint adviseerde mijn fysiotherapeut om compressiekousen te gaan dragen. Sinds ik de Herzog compressiekousen heb aangeschaft, heb ik nooit meer last gehad. Ik kan het dragen van Herzog compressiekousen iedereen aanraden!

Dinie – Halve Marathon

“Ik ben niet bang om nieuwe dingen te proberen”

Dinie richt zich over het algemeen op de 800 meter, maar wilde wel eens een halve marathon proberen. Deze vrolijke dame is zich volop aan het voorbereiden voor haar eerste halve marathon in Amsterdam. Dinie houdt ervan om zichzelf uit te dagen en met 1:35 uur heeft zij zichzelf een strak doel gesteld.

Dankzij Herzog compressiekousen voelen mijn kuiten minder belast aan na een training. Ook is het lekker om de kousen na het trainen nog even aan te houden. Ik heb het gevoel dat dit echt helpt bij mijn herstel.

Han – Hele Marathon

“Lopen is voor mij een waar feest”

Han ging voor de halve, maar heeft last minute besloten om in Amsterdam tóch de hele marathon te lopen. Naast ervaren loper met al veel marathons op zijn naam, is deze voormalig leerkracht in het basisonderwijs ook een fervent triatleet. Han kan zich geen leven zonder sporten voorstellen en doet er alles aan om “pijntjes” buiten de deur te houden.

Een jaar of 8 geleden was hardlopen zonder kuitklachten voor mij onmogelijk. Dankzij Herzog compressiekousen kan ik weer genieten van hardlopen. Voor mij geen dag hardlopen zonder de PRO Compressiekousen van Herzog.