Hardlopen

Iedereen kan hardlopen. Altijd en overal. Misschien herken je het wel… Om je fit te voelen ben je begonnen met wat rondjes door het plantsoen. Na afloop voel je je energiek en je raakt bovendien wat kilo’s kwijt. Langzaam raak je verslingerd aan het gevoel. De wind langs je wangen en brandende longen die je vertellen dat je je best hebt gedaan. Heerlijk! Tot je langzaam last krijgt van wat kleine pijntjes tijdens het hardlopen… Stramme kuiten, een zeurende achillespees of pijn in je scheenbeen. Tijdens het hardlopen krijgen je onderbenen heel wat te verduren. Bij elke landing vang je namelijk tot drie keer je eigen lichaamsgewicht op. Je kunt je voorstellen dat een ongetraind lichaam moet wennen aan deze impact. Stijve kuiten zijn vaak het eerste teken dat je lichaam een beetje extra hulp nodig heeft.

Herzog Sport Compressiekousen

Door het dragen van Herzog sportcompressiekousen tijdens het hardlopen steun en stimuleer je je kuitspieren. Het speciale drukverloop van de kous zorgt ervoor dat de schokbelasting op het onderbeen efficiënter wordt opgevangen. Hierdoor ontstaat er minder spierschade en ervaar jij minder spierpijn. Ook zorg je voor minder trekkrachten aan je achillespezen en je scheenbeenvlies.

Sneller herstellen

Na een fikse training uitpuffen op de bank? Houd je Herzog kousen aan een profiteer van de herstel bevorderende eigenschappen van de kous. Door de kousen in rust te dragen stimuleer je je bloedcirculatie waardoor afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller worden afgevoerd. Het resultaat? Je herstelt sneller en bent beter uitgerust voor je volgende run.

Veel topsporters en recreanten willen niet meer zonder

Wij weten als geen ander dat elke sporter anders is. Wij streven daarom naar de ‘perfect fit’.  Door ons geavanceerde opmeetsysteem is de compressie exact op jouw benen afgestemd! Marianne Vos, Jorien ter Mors en alle Team Sunweb renners zweren bij Herzog. Ook jij kunt nog meer uit je sportprestaties halen met de compressietechnologie van Herzog!

Atleten

Atleten zoals Erik Negerman, Bram Bakker en Nicole Weijling-Dissel ervaren allemaal de positieve effecten van het dragen van de compressiekousen.

Over ons

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van Therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Ons succes is gebaseerd op jarenlange medische ervaring en voortdurende dialoog met onze wederverkopers en eindgebruikers.

Prevent. Perform. Recover.

Perform like a pro

Prevent. Perform. Recover.

Perform like a pro

Prevent. Perform. Recover.

Perform like a pro

Prevent. Perform. Recover.

Perform like a pro

Prevent. Perform. Recover.

Perform like a pro

Prevent. Perform. Recover.

Perform like a pro

previous arrow
next arrow
Slider