Gezocht: Junior Online Marketeer


Weet jij alles van social media? Schrijf jij in een handomdraai pakkende teksten? Lijkt het je gaaf om te werken bij een jong en sport-minded bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Herzog Medical B.V. is een internationale speler op het gebied van compressieproducten (kleding en apparatuur) binnen de sportwereld. Ons succes is gebaseerd op jarenlange ervaring en voortdurende dialoog met onze wederverkopers en eindgebruikers. Het productenassortiment bestaat uit professionele oplossingen voor tal van sport gerelateerde blessures.

Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven online marketeer. Onder leiding van de marketingmanager lever je een actieve bijdrage aan het(online)marketingbeleid van Herzog Medical B.V. Ervaring op het gebied van internet marketing, social media, SEA/SEO en web analytics is gewenst. Je bent in staat inzicht te verschaffen in de houding en het gedrag van onze doelgroep ten aanzien van onze marktpositie, producten en concurrenten op digitale media. Daarbij kun jij op het gebied van social media doelgericht nieuwe trends implementeren.

Kerntaken

  • Het effectief inzetten van alle social media kanalen; Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn
  • Het in kaart brengen en bereiken van (potentiele) nieuwe online doelgroepen
  • Signaleren en implementeren van nieuwe trends op het gebied van social media
  • Het consequent begeleiden van de diverse on- en offline marketing campagnes
  • Traffic genereren naar onze website door middel van online marketing
  • Het monitoren en analyseren van online resultaten
  • Het ontwikkelen en realiseren van diverse communicatiematerialen, waaronder flyers, mailings, persberichten, nieuwsbrieven en het bijhouden van de website

Kwaliteiten
Je denkt strategisch, behoudt het overzicht, kunt prioriteiten stellen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast vind je het fijn te werken binnen een klein team en ben je flexibel. Je bent leergierig en je vindt het een uitdaging om alles te weten van online marketing.

Om te solliciteren stuur je je motivatie en C.V. graag vóór 9 april a.s. naar info@herzogmedical.com o.v.v. ‘Junior Online Marketeer’. Voor nadere informatie over de vacature neem je contact op met Melissa Jansen, 033 286 6030.

Bekijk hier de volledige vacature of download de vacature in PDF: Vacature Marketing assistent

 


© 2016 Herzog Medical - Hosting & Design by Hokla, Hosting & Webdesign