Gezocht: Medewerker Logistiek M/V


VACATURE Medewerker Logistiek 5 dagen per week

Woudenberg

Herzog Medical B.V. is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf, actief in de sport- en sportmedische branche. Herzog Medical is marktleider op het gebied van compressie in de sport.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct opzoek naar:

Fulltime Logistiek Medewerker M/V

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gestructureerde Medewerker Logistiek. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse orderverwerking.

Kerntaken

  • Eerstelijns klantencontact via telefoon en mail
  • Orderverwerking; Binnen gekomen orders verwerken in het boekhoudsysteem (Exact) en vervolgens de orders inpakken
  • Verwerken van binnenkomende goederen
  • Voorraadbeheer
  • Het voorbereiden van geplande evenementen

Kwaliteiten

Je bent gestructureerd, zelfstandig en secuur. Je vindt het leuk om geheel zelfstandig verantwoordelijk te zijn over het gehele goederen magazijn en promotieruimte en bent niet bang de handen uit de mouwen te steken.

Functie‐eisen

Minimaal MBO werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal (Duitse taal strekt tot aanbeveling). Aangezien er met het buitenland gecommuniceerd zal moeten worden, zowel mondeling als per email, is dit noodzakelijk. Daarnaast is een goede kennis van het Microsoft Office pakket, o.a. Excel, noodzakelijk en kennis van Exact wenselijk.

Wat bieden wij

Een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met een passie voor compressie. Je wordt onderdeel van een klein enthousiast team. Wij bieden een afwisselende functie binnen een internationaal georiënteerde en informele organisatie met ruimte voor eigen input. Uiteraard met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Woonplaats regio midden-Nederland.

Contact

Om te solliciteren stuur je je motivatie en C.V. graag vóór 12 november a.s. naar info@herzogmedical.com

o.v.v. ‘Sollicitatie logistiek medewerker’. Voor nadere informatie over de vacature neem je contact op met Bianca Slijkhuis-Ravelli, 033 286 6030.

 


© 2016 Herzog Medical - Hosting & Design by Hokla, Hosting & Webdesign