Producten

De belangrijkste drijfveer van Herzog Medical is om sporters van de top tot de recreatieve loper het plezier in het sporten te laten behouden. Herzog PRO Compressiekousen zorgen voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Hierdoor herstel je sneller van de inspanning en heb je minder last van kramp en stijve kuiten. Bestel hier jouw Herzog Compressie producten.

PRO Compressiekousen

De PRO Compressiekousen leveren een relatief hoge druk en hebben een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvaten-netwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd.

Verkrijgbaar in de kleuren:
Oranje – Groen – Geel – Roze – Blauw – Zwart – Wit

PRO Compressietubes

Net als bij de kousen leveren de PRO Compressietubes een relatief hoge druk met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Het is aan te raden om de tubes alleen te dragen tijdens de sportieve inspanning.

Verkrijgbaar in de kleuren:
Oranje – Groen – Geel – Roze – Blauw – Zwart – Wit – Skin

PRO Compressie Enkelsokken

De PRO Compressie Enkelsokken leveren een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van irritatie van de peesplaat onder de voet en houden de voetboog op spanning. De enkelsok geeft een stevige compressie op het voetgewelf en rond de hiel-wreeflijn. Die extra compressie is van belang om de natuurlijke welving van de voetzool in stand te houden en de peesplaat te ontlasten waardoor de voetboog minder zal doorzakken.

Verkrijgbaar in de kleuren:
Groen – Geel – Roze – Blauw – Zwart – Wit

PRO Sport Compression Shorts

Herzog Sport Compression Shorts zijn in de behandeling en preventief inzetbaar bij diverse blessures aan het bovenbeen en de lies. Met een gedoseerde compressie, kunnen hamstring- en liesblessures worden voorkomen en kan het herstel worden bespoedigd.
Dankzij drie opmeetpunten is deze compressiebroek exact afgestemd op de beencontour van de sporter.

Verkrijgbaar in de kleuren:
Rood – Oranje – Blauw – Zwart – Wit

Thigh Support

De Thigh Support ondersteunt het dijbeen als een strakke bandage waardoor kleine spierscheurtjes sneller herstellen en erger wordt voorkomen. Deze kous werd ontwikkeld voor de behandeling en preventie van blessures aan Hamstrings en Quadriceps die vaak ontstaan bij explosieve acties.

Verkrijgbaar in de kleuren:
Zwart – Skin

PRO Compression Knee Support

De PRO Compression Knee Support is een compressiebandage met een siliconenring rond de knieschijf. Aan de binnen-en buitenzijde van de knie zijn flexibele verstevigingen aangebracht waardoor tijdens het sporten de zijdelingse beweging van de knie wordt gestabiliseerd.

Verkrijgbaar in de kleuren:
Grijs

PRO Sport Compression Armsleeves

Voor sporters die tijdens de wedstrijd of training te maken krijgen met (extreme) schok- en schudkrachten zijn de PRO Sport Compression Armsleeves ideaal. De sleeves kunnen worden gedragen bij alle sporten waar dynamische en/of statische belasting een rol speelt.

Verkrijgbaar in de kleuren:
Zwart – Wit

Active Compressiekousen

Heb je tijdens het wandelen wel eens last van vocht of verkramping in de kuiten? Met de Active Compressiekousen behoren deze ongemakken tot het verleden.

De Active kousen helpen om kuitklachten, spierverrekkingen en verkrampingen te voorkomen. Bovendien verminderen de kousen ook de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen.

Verkrijgbaar in de kleuren:
Zwart – wit

Compry Cool

Sportblessures voorkomen met Compry Cool

Wanneer je als sporter geblesseerd raakt wil je wel zo snel mogelijk weer terugkomen op je oude niveau. Met behulp van het Compry Cool Cryo System is het mogelijk om snel weer in actie te komen. Het Compry Cool-systeem pompt ijskoud water door de bandage met een directe pijnreductie tot gevolg. Dit uitermate mobiele apparaat is overal inzetbaar; in de behandelruimte, thuis, onderweg of op het sportveld.

Compry Recovery

Uw persoonlijke draagbare masseur

Het Compry Recovery systeem is een zeer nuttig herstelmiddel voor sporters in elke tak van sport, zowel voor optimaal herstel na de training of tussen twee trainingen door.

Het herstel van vermoeide spieren is sterk afhankelijk van de afvoer van vocht en afvalstoffen. Compry Recovery is een pneumatisch compressiesysteem dat door middel van luchtdruk het spierherstel bevordert en een sneller herstel na inspanningen biedt.