Producten • Herzog Medical

Onze producten

PRO Compressiekous Zwart/Zilver - Herzog - Hardlopen - Blessures - Herstel

PRO Sport Compressiekousen

Last van spierpijn? Wil je hardloopblessures voor zijn? Herzog PRO Compressiekousen, ook bekend als Compressiesokken, zijn effectief bij kuitklachten, shinsplint- en achillespeesproblemen. De kousen verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Ook zorgen de kousen voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Hierdoor herstel je sneller en heb je minder last van kramp en stijve kuiten.

Bestel jouw paar hier >

54,95

Herzog Medical PRO compressie tubes - Zwart

PRO Sport Compressie tubes

Net als de kousen zijn de Herzog PRO tubes effectief bij kuitklachten, shinsplint- en achillespeesproblemen. De tubes verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Daarnaast zorgen de tubes voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Omdat er geen sprake is van compressie op de voet, kun je de tubes na je cooling down het beste uittrekken. Wil je alles uit je sportprestaties halen? De tubes in combinatie met de enkelsokken van Herzog zijn effectief in het voorkomen van blessures.

Bestel jouw paar hier >

44,95

PRO Compressie Enkelsok zwart

PRO Compressie Enkelsokken

De enkelsok biedt een stevige compressie aan op het voetgewelf en rond de hiel-wreeflijn. Onder de voet loopt het peesblad dat het hielbeen verbindt met de bal van de voorvoet. Die extra compressie is van belang om de natuurlijke welving van de voetzool in stand te houden en de peesplaat enigszins te ontlasten waardoor de voetboog minder zal doorzakken. Uitgerekte banden en slappere spieren worden nu corrigerend ondersteund. Dit levert een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van irritatie van de peesplaat en houdt de voetboog op spanning.

Bestel jouw paar hier >

19,95

Active Compressiekousen - Zwart

Active Sport Compressie kousen

Vraag een wandelaar waar hij wel eens last van heeft en hij noemt al snel zware benen. Ze voelen dikwijls stram en warm aan en er is sprake van opgezwollen enkels en benen. Deze ongemakken staan het plezier voor wandelaars in de weg. De Active kousen leveren een gedoseerde druk die vanaf de enkel tot de knie afloopt. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en heb je minder last van stijve spieren, vochtophoping, dikke enkels, kuitkrampen en vermoeide benen.

Bestel jouw paar hier >

44,95

Herzog Medical PRO Sport Compression Shorts - Zwart

PRO Sport Compressie Shorts

Voor veel sporters zijn lies- en hamstringblessures helaas geen onbekende. De unieke Herzog PRO sport compressieshorts helpen lies- en bovenbeenblessures te voorkomen dankzij de perfecte pasvorm en medische compressie. Deze perfecte pasvorm en medische compressie zijn te danken aan de drie opmeetpunten waardoor de broek afgestemd is op de individuele beencontour van de sporter.

Bestel jouw shorts hier >

74,95

Herzog Medical PRO Sport Compression Shorts - Zwart

PRO Sport Compressie Armsleeves

Voor sporters die tijdens de wedstrijd of training te maken krijgen met (extreme) schok- en schudkrachten zijn de Sport Compression Armsleeves van Herzog Medical ideaal. Ze hebben op een gunstige werking doordat de krachten die vrijkomen op de arm en elleboog heel adequaat worden opgevangen door de sleeves. Dit geldt voor statische én dynamische armbelasting.

Bestel jouw paar hier >

44,95

Knee Support - Herzog Medical

Thigh Support

Deze kous werd ontwikkeld voor de behandeling en preventie van blessures aan Hamstrings en Quadriceps die vaak ontstaan bij explosieve acties. De bovenbeenkous ondersteunt het dijbeen als een strakke bandage waardoor kleine spierscheurtjes sneller herstellen en erger wordt voorkomen. Maar ook bij duurinspanning blijken de bovenbeenkousen heel effectief te zijn. De schokbelasting tijdens het lopen van de zware bovenbeenmusculatuur wordt effectief tegengegaan waardoor er minder spierschade zal optreden. En waar minder schade ontstaat hoeft ook minder hersteld te worden. De anatomische breiwijze draagt zorg voor een optimale pasvorm waardoor het draagcomfort ook onder warme omstandigheden altijd optimaal is.

Bestel jouw thigh support hier >

34,95