3 REDENEN WAAROM JE VOOR HERZOG KOUSEN KIEST

Het is bijna zo ver…de Marathon van Amsterdam! Je bent in vorm, het werk is gedaan en het is tijd om te taperen. Helaas liggen in deze laatste weken kleine pijntjes en blessures op de loer. Misschien herken je het wel: je conditie is top maar je ervaart soms spierpijn, stramme kuiten, een zeurende achillespees of pijn in je scheenbeen. Kunnen Herzog PRO Compressiekousen net die extra steun bieden jij nodig hebt in je laatste voorbereidingsweken?

Voorkom blessures met Herzog kousen

Stijve kuiten zijn vaak het eerste teken dat je lichaam een beetje extra ‘support’ nodig heeft. De compressiekousen van Herzog bieden hierin een uitkomst. Herzog kousen zijn namelijk zo gebreid dat de kuit ‘compact’ wordt gehouden en de schokbelasting op het onderbeen efficiënt wordt opgevangen. Zo zorgt het speciale compressieverloop van Herzog compressiekousen voor minder trekkrachten aan de achillespezen en het scheenbeenvlies.

Jouw beenmaten zijn uniek!

Bij Herzog staat centraal dat elke hardloper uniek is. Een ranke loper van 1,95m met schoenmaat 42 heeft immers andere kuitcontouren dan een gespierde atleet van 1,75 met dezelfde schoenmaat. Herzog Medical werkt daarom met een uniek opmeetsysteem waarbij jouw confectiemaat wordt bepaald op basis van 6 meetpunten. Met een assortiment dat bestaat uit maar liefst 54 confectiematen ben jij er altijd van verzekerd dat de compressie op jouw benen is afgestemd!

Herstel sneller na je marathon

Wist je dat het slim is om de eerste paar dagen ná je marathon Herzog kousen te dragen?  Ja, ook in rust. Zo kun je de zeurende spierpijn en vermoeidheid van je marathon beperken en je herstel aanzienlijk versnellen! Door Herzog compressiekousen in rust te dragen stimuleer je je bloedcirculatie waardoor de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller worden afgevoerd. Het resultaat? Je ervaart minder spierpijn en je kunt je trainingsritme eerder oppakken.

PRO Compressiekous Oranje – €54,95

PRO Compressiekous Zwart – €54,95

PRO Compressiekous Roze – €54,95

PRO Compressiekous Blauw – €54,95

PRO Compressiekous – €54,95

Prevent. Perform. Recover. like a PRO

“Toen ik begon met hardlopen had ik vaak last van mijn schenen. Na een week met Herzog kousen gelopen te hebben namen de klachten af. Nu wil ik niet meer zonder!”