Jouw Active Compressiekousen

20% Nazomer korting Profiteer nu!

 

De Active kous is ontworpen om alles uit jouw dag te halen. Of je nu aan het trainen bent om weer in shape te komen, graag wandelt of uren achtereen staat… De Active Compressiekous is perfect voor iedereen die wel wat extra ondersteuning kan gebruiken! Bevorder je bloedcirculatie en voorkom blessures met onze Active kous. Om de nazomer te vieren bestel jij onze Active kous deze maand met 20% korting!

Maak kennis met onze Active kous

De Active kous is het ‘jongere zusje’ van onze PRO kous. De Active biedt in vergelijking met onze PRO serie medium compressie en is multi-inzetbaar. Of je nu elke dag sport, wandelt, reist of uren achtereen staat…de Active Compressiekous is ontwikkeld om spierpijn en vermoeide benen te voorkomen. Met haar zachte en gepolsterde voetbed heeft de Active kous een hoog draagcomfort.

Daar waar de PRO kous behoorlijk veel compressie bieden (30mmHg op enkelniveau) bieden de Active kousen net wat minder compressie (25 mmHg op enkelniveau). De Active kousen zijn daarom ideaal voor wandelaars of sporters die het lichaam net wat minder intensief belasten. Ook is de Active kous perfect inzetbaar als reis- en werkkous.

34,95

Hiken en wandelen

De Active kous is ideaal voor enthousiaste wandelaars en hikers. Aangezien de impact van de landing tijdens het wandelen (1½ keer het lichaamsgewicht) aanzienlijk minder is dan tijdens het hardlopen (3 keer het lichaamsgewicht) volstaan compressiekousen met een medium compressieniveau. Door het afnemende drukverloop en de vocht afvoerende eigenschappen is de Active kous een hulpmiddel om sneller te herstellen en bekende wandelblessures te voorkomen. Het gepolsterde voetbed zorgt voor een ultiem draagcomfort en voorkomt blaarvorming.

Sporten

De Active Compressiekous is tevens ideaal tijdens het sporten. De Active lijn is met name bedoeld voor trainingsdagen waarbij de trainingsintensiteit en/of de schokbelasting net wat lager ligt. De Active kous biedt de perfecte ondersteuning wanneer je je lichaam wat minder intensief belast. Denk bijvoorbeeld aan een rustig rondje hardlopen, wandelen, hiken of een mountainbikerit. Voor de hardloper die een rustige doorloop doet, waarbij de schokbelasting automatische lager ligt dan bij een tempotraining met hogere snelheid, biedt de Active kous meer dan voldoende compressie.

Reizen

Kom fit aan op je bestemming! De slimme reiziger draagt Active compressiekousen. Hiermee voorkom je opgezwollen voeten of reizigerstrombose tijdens je reis. Na een lange vlucht ervaart 60% van de reizigers met compressiekousen minder pijn en opgezwollen voeten.

Staand of zittend beroep

Heb jij na een lange werkdag regelmatig last van vermoeide of zelfs pijnlijke benen en voeten? Wanneer je uren moet staan of lang achtereen aan je bureau zit, kan het zijn dat je wat vocht vasthoudt. Wanneer er aan het einde van je werkdag een afdruk van je gewone sok in je benen staat, is dat een teken dat jouw bloedcirculatie niet helemaal optimaal is. Met Active Compressiekousen bevorder je de doorbloeding in je benen, waardoor je elke dag met frisse benen aan het werk gaat!

Sneller herstellen

Wil jij extra snel herstellen na jouw training of werkdag? Active Compressiekousen zijn ideaal om spiervermoeidheid te verminderen en de verwijdering van afvalstoffen te bevorderen. Met Active compressiekousen voorkom je vochtophoping in je benen en voorkom je prestatieverlies tijdens je volgende training!

PRO of ACTIVE kousen… KEUZESTRESS?

Twijfel je of PRO of Active kousen beter bij je passen?

PRO kousen…

Wanneer je de Herzog compressietechnologie maximaal wil ervaren, kies je voor de PRO serie

34,95

ACTIVE kousen…

Wanneer medium compressie voor jou voldoende is en je veel waarde hecht aan een ergonomisch en gepolsterd voetbed, kun je het beste gaan voor onze Active serie.

54,95

Go for it!